Search

Τέλος ο Χουσίδης από τον Άθλο, ανακοινώνεται ο Λάιος!

Παρελθόν από τον Άθλο Ορεστιάδας αποτελεί ο Θοδωρής Χουσίδης.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον αναγκάζουν να φύγει στο εξωτερικό, ο μέχρι πρότινος κοουτς των Εβριτών που τους οδήγησε στην Volley League δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει στην ομάδα.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λάιο, άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα (1987, 1988, 1990, 1991 και 1992), τρία κύπελλα Ελλάδας και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1996).

Η ανακοίνωση του Άθλου για το τέλος της συνεργασίας με Χουσίδη:

Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Χουσίδη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η «οικογένεια» του Άθλου ευχαριστεί τον Θοδωρή για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα. “Πιστός στρατιώτης”, ο “αρχιτέκτονας” της ιστορικής ανόδου, όποια στιγμή κι αν ζητήθηκε η συνδρομή του, ήταν εκεί, στην άκρη του πάγκου μας, δείγμα του εξαίρετου ήθους και επαγγελματισμού που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

“Τεό” σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και κυρίως καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα. Παραμένεις σημαντικό “κομμάτι” της ιστορίας του Άθλου και ίσως κάποια μέρα στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν και να πανηγυρίσουμε ακόμη πιο σημαντικές επιτυχίες της ομάδας μας».

Share it