Search

Photos: Ο απόλυτα θετικός απολογισμός του διεθνές τουρνουά του Κεραυνού Λευκόπετρας και οι βραβεύσεις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε ο Κεραυνός Λευκόπετρας με αφορμή το ταξίδι στην Ξάνθη του αδερφικού σωματείου των Ελλήνων της Γερμανίας, “GSV HELLAS Reutlingen”.

Αυτό ήταν η δεύτερη φορά μετά το 1998 που η ποδοσφαιρική ομάδων των Ελλήνων του Reutlingen βρέθηκε στην Ξάνθη για να αγωνιστεί σε τουρνουά του Κεραυνού με τους ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου να παρέχουν εξαιρετική φιλοξενία στα μέλης της αποστολής της Γερμανικής ομάδας που αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από Έλληνες ομογενείς με αρκετούς μάλιστα να έχουν ξανθιώτικη καταγωγή.

Στο τουρνουά που πέρα από τον οικοδεσπότη Κεραυνό και την GSV Hellas που αγωνίστηκε με δύο τμήματα μετείχαν ακόμα οι Άτλας Σελίνου και Ορφέας Ξάνθης Β’. Με τον Κεραυνό να αναδεικνύεται νικητής του τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό την GSV, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Άτλας Σελίνου. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Μάνος Χαραλαμπίδης του Κεραυνού με 3 γκολ ενώ παίκτης της διοργάνωσης ο Βασίλης Λαζαρίδης επίσης του Κεραυνού.

Κατά την διάρκεια των βραβεύσεων ο Πρόεδρος του συλλόγου Χριστόφορος Πολυτίδης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντας με ειδικές βραβεύσεις για Ατρόμητο Χρύσας, Άτλα Σελίνου και Ορφέα Ξάνθης Β’. Ενώ ξεχωριστή βράβευση έγινε στον Δήμαρχο Αβδήρων, Γιώργο Τσιτιρίδη που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του τουρνουά με τον Δήμο να είναι συνδιοργανωτής.

Ενώ ιδιαίτερη θέρμη υπήρχε στις βραβεύσεις του Προέδρου του GSV Hellas, Παναγιώτη Ουζούνη αλλά και του μέλος της ομάδας της ομογένειας Δημήτρη Δημάδη που σε συνεργασία με τον Μάνο Χαραλαμπίδη του Κεραυνού έτρεξαν όλα τα ζητήματα για το ταξίδι και την επιτυχία του τουρνουά με αμφότερους να απευθύνουν πρόσκληση στους ιθύνοντες και την ομάδα της Λευκόπετρας για να μεταβεί στο Reutlingen ώστε να ανταποδώσουν την φιλοξενία και να γίνει ένα φιλικό και επί Γερμανικού εδάφους

Δείτε στιγμές από τις βραβεύσεις μέσα από τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it