Search

Την Τετάρτη κληρώνει για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Τα δεδομένα και πότε μπαίνουν Άβατο & Ορφέας

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση για την Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε αυτή προκρίθηκαν 10 ομάδες συν τους δύο εκπροσώπους της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, οι οποίοι να σημειώσουμε πως ούτε στην Β’ φάση θα παίξουν καθώς μπαίνουν στην διοργάνωση από τα προημιτελικά(Γ’ φάση). Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 10 ομάδες εκ των οποίων θα προκύψουν 4 ζευγάρια ενώ 2 ομάδες θα περάσουν στην Γ’ φάση άνευ αγώνα.

Να σημειώσουμε πως στην κλήρωση θα λάβουν μέρος 8 ομάδες της Α’ κατηγορίας και οι Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας και Κεραυνός Λευκόπετρας θα είναι οι μοναδικές που προέρχονται από την Β’ κατηγορία ενώ να θυμίσουμε πως οι αγώνες της Β’ φάσης όπως και όλοι οι αγώνες μέχρι τον τελικό είναι νοκ άουτ. Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της Α’ φάσης ΕΔΩ

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης αναφέρει:

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που έχουν προκριθεί να προσέλθουν στην κλήρωση. Τα σωματεία που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση είναι Αναγέννηση Π. Χρύσας, Ασπίδα Ξάνθης, Ασπίδα Πηγαδίων, Φίλιππος Δροσερού, Ελπίδα Γενισέας, ΑΟ Βιστωνίδας, Ηρακλής Ν. Ζυγού, Απόλλων Ξάνθης, Άρης Πετεινού, Κεραυνός Λευκόπετρας, Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης. Από την κλήρωση θα προκύψουν 3 ζευγάρια με τους νικητές να προκρίνονται στην επόμενη φάση όπου θα συναντήσουν Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και 3 ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

Share it