Search

Πρωταθλητής Περιφέρειας ΑΜΘ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στέφθηκε Πρωταθλητής Περιφέρειας ΑΜΘ 2023 στο σκάκι και θα αγωνιστεί για 9η χρόνια στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Το τμήμα αναφέρει:

Εμείς οι άνθρωποι του Σκακιστικού Τμήμα του Εθνικού είμαστε συγκλονισμένοι από τον εγκληματικό χαμό των παιδιών μας και των συμπατριωτών μας στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μέρες πένθους και περισυλλογής.

Συμμετέχουμε ωστόσο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας εκπαίδευση πάνω στο αγαπημένο τους άθλημα. Στόχος μας πάντα η καλλιέργεια αξιών, το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι ανάδειξη των αξιών είναι επιτακτική ανάγκη, το όχημα για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Χθες η Ομάδα του Εθνικού κατέκτησε για ακόμη μια φορά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2023 και πήρε άξια το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο κορυφαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας.

Ο Εθνικός νίκησε και στις 4 αναμετρήσεις τις ομάδες, ΣΟ Δράμας, ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας, Κηφισιά Σερρών και ΣΟ Ξάνθης.

Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν:

Κωνσταντίνος Μαρκίδης, Θωμάς Μίχος, Αντώνογλου Χρήστος, Γεράσιμος Βαλλιάνος, Νάσος Βαλέριος, Μιχάλης Καρακασίδης, Ζαχαρίας Τιακούδης, Χρήστος Χασάπης, Γεώργιος Γκόγκολας, Δημήτρης Χασάπης, Ελπίδα Σοφία Αϊβαζιάν, Άρτεμις Μπλίτσα, Ειρήνη Λιολιοσίδη, Εβελίνα Τσουλκανάκη και Ελένα Καπουτσή.

Συγχαίρουμε τους σκακιστές και τις σκασκίστριες μας για την αγωνιστικότητα τους και την επιτυχία τους στο Πρωτάθλημα της Περιφέρειας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Α’ Εθνική.

Share it