Search

Με χατ τρικ Παπάζογλου κέρδισε τον Ορφέα Ξάνθης ο Θερμαϊκός Θέρμης!

Ο Θερμαϊκός Θέρμης ήταν ο νικητής στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της 19ης στροφής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του ΑΟΞ Θανάση Παπάζογλου που πέτυχε χατ τρικ.

Στο πρώτο μέρος και ο Θερμαϊκός στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο ματς στο 33′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από σέντρα του Λάλκοβιτς ο Παπάζογλου με κεφαλιά έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καθώς στο 40′ το μακρινό σουτ του Μαυρόπουλου μπλόκαρε ο Σαββίδης.

Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη όταν μετά από γύρισμα του Πουρναρά στο 47′ ο Παπάζογλου δεν πρόλαβε να την σπρώξει προς τα δίχτυα, με τον Ορφέα να απαντά στο 58′ και μετά από σέντρα του Πασχαλάκη ο Γιώργος Κουκουρίγκος με πανέξυπνη κεφαλιά νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων και τον κίπερ για το 1-1.

Η χαρά της ξανθιώτικης ομάδας δεν κράτησε πολύ καθώς στο 64′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Θανάσης Παπάζογλου με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 76′ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να απαντήσει εκ νέου μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη ο Καλαϊτζόπουλος πήρε την κεφαλιά όμως την μπάλα μπλόκαρε σταθερά ο Σαββίδης.

Στο 83′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Πουρναρά που δεν βρήκε στόχο, και στο 88′ σε μια ταχύτατη αντεπίθεση ο Τσιάτσιος ανετράπη στο όριο της περιοχής με τον ρέφερι να δείχνει φάουλ εκτός περιοχής όμως ο βοηθός του υπέδειξε πως το μαρκάρισμα του Καλαϊτζόπουλου έγινε πάνω στην γραμμή και έτσι υπήρχε αλλαγή απόφασης και καταλογισμός πέναλτι, την παράβαση εκτέλεση εύστοχα ο Παπάζογλου για το προσωπικό χατ τρικ και το 3-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Δράμα με Πανδραμαϊκό, δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση στον Ορφέα που έμεινε στους 19 βαθμούς και στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε  ο Αναστάσιος Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Ευάγγελο Αναστασίου και Χρήστο Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Σερρών.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Γ. Κούτσης): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλλας,Τσιούχας  Τσιάτσιος, Σαλιάρης, Λάλκοβιτς(86′ Στοίνοβιτς Χρ.), Παπαστεργιανός, Παπάζογλου, Αθανασιάδης (46′ Πουρναράς), Παπαδόπουλος Ν.(89′ Μουτζούρης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπ. Χατζημεστής): Καλαϊτζής, Τζαμπάζ Χακή (87′ Κόντο), Σωτηράκογλου, Καλαϊτζόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος Ν., Τορομανίδης, Πασχαλάκης,

Share it