Search

«Λύγισε» στον Εύοσμο η Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 1-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC για την 19η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο που είχε μετατραπεί σε «βούρκο» μετά την βροχόπτωση, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο. Καλύτερη στιγμή για τον Αγροτικό στο 5′,  με τον Λεσάι να σουτάρει στο δοκάρι από το ύψος του πέναλτι. Οι Εβρίτες απείλησαν με τον Παπάζογλου από πλάγια έξω από την περιοχή στο 10′ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βγαίνει από την εστία του και τον παίκτη της Αλεξ/πολης να κάνει την  λόμπα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Λεσάι άνοιξε το σκορ στο 55′ μετά από κόρνερ για τον Αγροτικό Αστέρα και από την στιγμή αυτή και μετά το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν, χωρίς ωστόσο να απειλούν σημαντικά, παίζοντας με Κυριζάκη και Γκαϊδατζή στην επίθεση σε 4-4-2 στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο Κασκαντάμης, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Αλεξανδρούπολης μαζί με τον Άγγελο Πατσιώρα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Αλεξανδρούπολη παραμένει προτελευταία στην βαθμολογία με 8 βαθμούς.

Συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας: Ψωμιάδης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Τσολάκης, Peric, Γαβαλίδης, Lleshaj, Ζήση, Ζουλούμης.

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης (75′ Ντέμπροβα), Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου (50′ Τσιτσεκίδης), Τοπάλι (60′ Τοπάλι), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ. (75′ Μαλτέζος), Κυριζάκης.

Share it