Search

Στην κορυφή των σκόρερ ο Βασίλης Λαζαρίδης, οι εντυπωσιακές επιδόσεις των 12 τοπ σκόρερ της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με συνολικά 314 τέρματα να έχουν σημειωθεί έχουν διεξαχθεί οι 14 πρώτες αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, εκ των οποίων τα 39  να σημειώσουμε πως είναι τα άνευ οπότε ουσιαστικά έχουν σημειωθεί 275 γκολ από τα οποία τα 10 σημειώθηκαν από τους τοπ 12 σκόρερ της κατηγορίας.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Βασίλης Λαζαρίδης που με 18 τέρματα οδηγεί τον Κεραυνό Λευκόπετρας στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ίδιο να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν. Στην δεύτερη θέση των σκόρερ είναι πολύπειρος φορ της Κεντητής και διαχρονικά στους τοπ σκόρερ της κατηγορίας, Μιλαχήμ Μιλαχήμογλου της Κεντητής που έχει πετύχει 11 τέρματα

Στην τρίτη θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Τόλης Τσανακτσόγλου της Αναγέννησης Παλιάς Χρύσας, ο οποίος βέβαια να σημειώσουμε πως έχει λιγότερα παιχνίδια στα πόδια του σε σχέση με τους υπόλοιπους της λίστας. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Χρύσας που κάνουν εξαιρετική σεζόν, με τον Μάριο Ευθυμιάδη να έχει σκοράρει 9 τέρματα ενώ στα 8 γκολ ακολουθεί ο πλάγιος αμυντικός(!), Δημήτρης Καλαϊτζής.

Κορυφαία επίθεση της κατηγορίας μετά από 14 στροφές έχει ο πρωτοπόρος Κεραυνός Λευκόπετρας που έχει πετύχει 41 γκολ, ένα λιγότερο έχει ο Ατρόμητος Χρύσας που ακολουθεί. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Κεντητή (33 γκολ), Εχίνος Σπορ (31 γκολ) και Αετός Γοργόνας (28 γκολ)

Η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό σκόρερ έχει  η ομάδα του Κότινου που έχει 12 διαφορετικούς σκόρερ, ενώ από 11 έχουν οι Κεραυνός Λευκόπετρας, Αετός Γοργόνας. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει με 10 διαφορετικούς σκόρερ ο Ατρόμητος Χρύσας.

Να σημειώσουμε εδώ πως δεν υπολογίζονται τα τέρματα που έχουν σημειωθεί κόντρα στον Κεραυνό Παλαιού Κατραμίου καθώς μετά την αποβολή της ομάδας ακυρώθηκαν όλα τα παιχνίδια της.

Αναλυτικά οι τοπ 12 σκόρερ της Β’ κατηγορίας μετά από 14 αγωνιστικές είναι οι:

18 γκολ: Βασίλης Λαζαρίδης (Κεραυνός Λευκόπετρας)

11 γκολ: Μιλαχήμ Μιλαχήμογλου (Κεντητή)

10 γκολ: Τόλης Τσανακτσόγλου (Αναγέννηση Π. Χρύσας)

9 γκολ: Μάριος Ευθυμιάδης (Ατρόμητος Χρύσας)

8 γκολ:  Δημήτρης Καλαϊτζής (Ατρόμητος Χρύσας)

7 γκολ:  Μουζαφέρ Χατζημεμίς (Εχίνος Σπορ), Σοφτά Χιλμή (Εθνικός Κιμμερίων)

6 γκολ: Ενίς Ρασήτογλου (Κεντητή), Ιντζέ Καρά Φικρή (ΑΟ Κότινο), Χότσκα Τουργκάι, Γκιουλνέζ Μουαρέμογλου (Εχίνος Σπορ), Χρήστος Σπυριδωνίδης (Αετός Γοργόνας)

Share it