Search

Μάγκας Άρης Αβάτου πήρε όλη τη “Δόξα” με τρίποντο μεγάλης σημασίας στην Δράμα!

Σπουδαίας σημασίας, τόσο στο βαθμολογικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, νίκη πήρε ο Άρης Αβάτου στην Δράμα επί της Δόξας σε ένα ματς με ανιαρό πρώτο μέρος αλλά συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο οπού σημειώθηκαν πέντε τέρματα με τρομερή διακύμανση

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν προσηλωμένες και αρκετά προσεκτικές με ελάχιστες αξιοσημείωτες καταστάσεις στις δύο εστίες, μοναδική μεγάλη στιγμή αυτή του 42′ όταν μετά από γέμισμα η κεφαλιά του Φραγκούλη δεν βρήκε στόχο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το απόλυτο μηδέν στο ματς.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε ελαφρά πιο δυνατά απείλησε με ένα σουτ του Γκαρνέτα που δεν βρήκε στόχο, όμως στο 53′ σε μια ανύποπτη στιγμή ο Περσίδης κατάφερε με μια μπαλιά να βγάλει στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας τον Κυριακίδη που γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον ξανθιώτη φορ της Δόξας, Νίκο Σαμπανίδη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας δεν άργησε και στο 60′ μετά απο κλέψιμο του Τσάπαρη στο κέντρο και πάσα στον Κοντογιαννίδη αυτός βρήκε ωραία τον Γιάννη Μουξιό που με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάπου για το 1-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έφεραν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και με σουτ του Ευθύμη Τσάπαρη στο 61′, η μπάλα κόντραρε και αμυντικό, κατέληξε στα δίχτυα του Πάπου για το 1-2!

Όμως η απάντηση των Δραμινών ήταν εξίσου άμεση και στο 64′ μετά από γέμισμα του Ανθουλάκη ο ξανθιώτης επιθετικός, Νίκος Σαμπανίδης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 2-2.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Τα απίστευτο 15λεπτο συμπληρώθηκε και με πέμπτο γκολ, με τον Δήμο Τενεκέ να απαντά με τον ίδιο τρόπο και με κεφαλιά στο 68′ μετά από σέντρα του Γκαρνέτα έφερε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ξάνθης με 2-3! Οι Δραμινοί προσπάθησαν  να αντιδράσουν άμεσα όμως η κεφαλιά του Θεοδοσιάδη στο 71′ σταμάτησε στο δοκάρι της ξανθιώτικης ομάδας.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ με τους ξανθιώτες να αντιστέκονται με εξαιρετική αμυντική προσήλωση και με την είσοδο του Βασίλη Κουτσούμπα, επέστρεψε μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό στο πρώτο ματς για φέτος, έδωσε μεγάλη μάχη καταφέρνοντας να κρατήσει το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Νίκη που φέρνει τον Άρη στους 23 βαθμούς και έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με το μυαλό στο ματς με το Νέστο στην Χρυσούπολη στις 11 Μαρτίου. Στους 24 έμεινε η Δόξα Δράμας που πλέον βλέπει την διαφορά από τη ζώνη να μειώνεται και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Βακουφτσή και Μυσιρλή της ΕΠΣ Σερρών

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Πάππος, Ιορδανίδης Αρ. (85′ Κυριακίδης Σ.), Μπλιός, Φραγκούλης, Θεοδοσιάδης, Περσίδης, Πιτσόλης (64′ Ρούτσης), Ανθουλάκης (72′ Κόντος), Κυριακίδης Δ. (85′ Οικονομίδης), Χατζηδημητρίου (64′ Ιορδανίδης Χρ.), Σαμπανίδης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου (63′ Κουτσούμπας), Ψεμματάς (80′ Αναστασιάδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (30′ Γκαρνέτας), Μουξιός (80′ Ισπυρλίδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης

Share it