Search

Photos: Απίστευτο ματς στο ΑΟΞ με τέσσερα γκολ και μοιρασιά βαθμών Ορφέα Ξάνθης & Πανθρακικού!

Απίθανο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο ΑΟΞ στο ματς που άνοιξε την  αυλαία της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης και τον Πανθρακικό να μένουν στο 2-2, παρότι οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν να κερδίζουν με 2-0 όμως οι “πράσινοι” έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φύγουν με έναν σημαντικό βαθμό.

Η ομάδα του Ορφέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αφού είχε καλές στιγμές με κεφαλιά του Κουκουρίγκου στο 7′ και σουτ των Πασχαλάκη και Κουκουρίγκου που δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Ζωγράφο, κατάφερε τελικά να βρει τον τρόπο προς τα δίχτυα στο 31′ όταν ο Μελισσόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Σαπνάρα με τον Θόδωρο Τορομανίδη να ευστοχεί για το 1-0.

Τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 37′ ο Μαυρόπουλος βρήκε ωραία τον Πασχαλάκη που με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 υπέρ των “κιτρινόμαυρων”

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε στο 45′ όταν μετά από σέντρα του Γιαννακιτσίδη ο Φουρλατάρας με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Καλαϊτζή μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη παρότι οι “πράσινοι” μπήκαν με πιο επιθετική διάθεση η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Ορφέα με τον Πασχαλάκη να κάνει το γύρισμα όμως το σουτ του Κουκουρίγκου να μην βρίσκει στόχο. Στο 57′ είχαμε μια άσχημη στιγμή για τον αμυντικό του Πανθρακικού, Χρήστο Σαπνάρα που μετά απο ένα τετράλεπτο που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έγινε αναγκαστική αλλαγή δεχόμενος μάλιστα το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων και των δύο ομάδων

Με τις επιθετικές αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο ο Νίκος Μπαχαρίδης έδωσε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα της Κομοτηνής που πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε κυρίως με πλαγιοκοπήσεις να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλοστημένη άμυνα του Ορφέα που δεν επέστρεψε ιδιαίτερες φάσεις στην εστία του Καλαϊτζή πέρα από ένα γύρισμα του Στοίνοβιτς και ένα σουτ του Βάσκου που δεν βρήκε στόχο.

Όλα αυτά μέχρι το 80′ όταν οι “πράσινοι” κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής με τον σπεσιαλίστα Στράτο Χιντζίδη στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανθρακικού να σκοράρει για το 2-2. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους παρά της δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, με την κεφαλιά του Βάσκου να μην βρίσκει στόχο ενώ στο 90′ ο Ζωγράφος έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μελισσόπουλου

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει στην Θέρμη για να παίξει με τον Θερμαϊκό Θέρμης ενώ ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί στην Κομοτηνή τον Πανδραμαϊκό

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Φιλιππίδης με βοηθούς τους Ευάγγελο Κατσαντούρα και Ελευθέριο Νασιούλη όλοι τους της ΕΠΣ Έβρου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Καλαϊτζής, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Σωτηράκογλου(92′ Μπογιατζίδης), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Παπαστεφάνου, Κουκουρίγκος(80′ Αμανατίδης), Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ζωγράφος, Καλογρανάς, Αρετάς, Κούσουλας, Σαπνάρας(61′ λ.τρ. Στοίνοβιτς Ν.), Χακάν, Γιαννακιτσίδης(86′ Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης, Γκουτζίδης(46′ Χιντζίδης)

Αναλυτικά:

Ορφέας Ξάνθης – Πανθρακικός   2-2 (31(π) Τορομανίδης, 37′ Πασχαλάκης – 45′ Φουρλατάρας, 80′ Χιντζίδης)

Κυριακή 26/2, 15:00
Απόλλων Παραλιμνίου – Αγροτικός Αστέρας (Λαμπρίδης, Αδραμάνης, Παπαδόπουλος – Πέλλας)
Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου (Κεφαλάς, Βακουφτσής, Μυσιρλής – Σερρών)
Αλεξανδρούπολη – Καμπανιακός (Τσοπουλίδης – Ξάνθης, Γκιόσης – Θράκης, Τόσκας – Ξάνθης)
Βύρων Καβάλας – Θερμαϊκός Θέρμης (Κόκκινος, Κούρας, Lleshi – Χαλκιδικής)
Νέστος Χρυσούπολης – Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας (Λάπατας, Καρακασίδης, Σόφτας – Θράκης)
Μ.Α. Ορφανίου – Πανδραμαϊκός (Αγρίμης, Κωνσταντινίδης, Γιατσίδης – Μακεδονίας)

Ρεπό: ΑΟ Καβάλα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 αγωνιστικές)

1. Καμπανιακός 38 (29-5)

2. ΑΟ Καβάλα 34 (34-11)

3. Απόλλων Παραλιμνίου 33 (34-16)

4. Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας  30 (21-13) *

5. Πανθρακικός 29 (29-24)

6. Δόξα Δράμας 24 (22-19)

7. Πανδραμαϊκός 23 (24-16) *

8. Άρης Αβάτου 20 (16-22)

9. Ορφέας Ξάνθης 20(21-26)

10. Νέστος Χρυσούπολης 19 (19-25)

11. Θερμαϊκός Θέρμης 19 (12-16)

12. Βύρων Καβάλας 17 (19-23)

13. Αγροτικός Αστέρας 12 (16-25)

14. Αλεξανδρούπολη FC  7 (9-29)

15. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 2 (8-43)

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Share it