Search

Photos: Με buzzer beater κέρδισε το 1ο ΓΕΛ και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ξάνθης το 2ο ΓΕΛ!

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που έγινε στο γήπεδο ΑΟΞ  η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης κέρδισε με 2-1 το 1ο Γενικό Λύκειο και αναδείχτηκε πρωταθλητής στο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ξάνθης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό με το 1ο ΓΕΛ να καταφέρνει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δεμένικου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως η αντίδραση του 2ου ΓΕΛ δεν άργησε να έρθει και με κεφαλιά του Καδή έγινε το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην εκτέλεση των πέναλτι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που κρατήθηκαν οι μαθητές του Ηλία Καραλίδη κέρδισαν πέναλτι, με τον Χρήστο Τυριάκη να εκτελεί εύστοχα και να χαρίζει το τρόπαιο για ακόμα μια χρονιά στο 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης.

Πλέον οι πρωταθλητές Ξάνθης αναμένεται να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους στην Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σχολικών που θα είναι ο πρωταθλητής της Δράμας σε αγώνα που θα γίνει στην Ξάνθη

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι καθηγητές Θ. Τσελέπης με βοηθούς τους Κοντογιάννη και Κούλαλη

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗ(Ηλ. Καραλίδης): Πιτσόλης, Γουναρίδης, Καδή, Αμπατζής, Μαλκότς, Βρίγκος, Τυριάκης, Σιδηράς, Λιαπάκης, Μπουτζικούδης, Τσαπατώλης. Έπαιξαν ακόμη και οι: Καρά Χασάν, Κατσούλης

1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ (Σ. Παρλίτση): Σαϊλάκης, Δεμένικος, Μοσχίδης, Παρασκευάς, Πιστόλας, Αμανατιάδης, Παπαθεοδώρου, Σιδηρόπουλος, Νικολαίδης, Βαγιανός, Κασσίδης.

Δείτε στιγμές του αγώνα αποκλειστικά μέσα από τον φακό του Sportsaddict.gr ΕΔΩ

http://

Share it