Search

Photos: Μία ισοπαλία και μια ήττα για τις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης στα παιχνίδια με την ΕΠΣ Καβάλας!

Μια ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις οι Παίδες!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν τα Παιδικά τμήματα της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Καβάλας με αμφότερες να φτάνουν στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα της Καβάλας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 11′ με ωραία κίνηση και εκτέλεση του Καραμανίδη πήραν κεφάλι στο σκορ, η αντίδραση όμως της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό με δυνατό σουτ του Σουλεϊμάν ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά τα δύο γρήγορα γκολ ο ρυθμός έπεσε με ελάχιστες καλές στιγμές. Η ομάδα της Ξάνθης ήταν ελαφρώς καλύτερη χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα πέρα από 1-2 καλές ευκαιρίες σε σουτ των Δροσόπουλου και Μπουτιέρου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κελεσίδης με βοηθούς τους Μπαλάφα και Κέκου της ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Πολυτίδης, Δροσόπουλος, Χριστακάκης, Ιωάννου, Ντάκος, Μπουτιέρος, Κερεμίτσης, Μελεμενλής (61′ Κομαχίδης, 74′ Μπαλής), Σουλειμάν (77′ Λυτσιούλης), Αβραμίδης, Κυρπάνος (41′ Μπουμπούκης)

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Ν. Κυριακίδης): Καραμούτας, Ουλφανίδης, Μαυρουδάκης (41′ Ονταντζής), Τάφα, Γκιαούρης, Τσέτος, Δέδε (48′ Τίτης), Δερμιτζάκης (48′ Παντακέλογλου, 69′ Λολάκας), Παρίσσης, Μαλάκος, Καραμανίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Μεγάλο διπλό για την Καβάλα σε παιχνίδια με δύο διαφορετικές εικόνες!

Αποδίδοντας εξαιρετικά στο πρώτο μέρος η μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας κατάφερε να κάνει το 3/3 κερδίζοντας με 4-1 την ΕΠΣ Ξάνθης στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης, αφήνοντας τους ξανθιώτες στους 3 βαθμούς

Μόλις στο 4′ οι Καβαλιώτες που μπήκαν πολύ δυνατά κατάφεραν με κεφαλιά του Σπηλιωτόπουλου να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ενώ με την συμπλήρωση 20′ λεπτών αγώνα ο Αποστολακάκης μετά από πάσα του Χατζηχαραλάμπους έκανε το 0-2.  Στο 30′ ο Αποστολακάκης από εκτελεστής έγινε δημιουργός βρίσκοντας τον Γρηγόρη Ανανιάδη που έκανε το 0-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά θέλοντας να βγάλουν αντίδραση και στο 49′ μείωσαν σε 1-3 με τέρμα του Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά από πάσα του Κοτζακελίνη. Η ομάδα της Ξάνθης πετυχαίνοντας γρήγορο γκολ πίεσε πολύ την ομάδα της Καβάλας είχε δοκάρι σε σουτ του Παπαδόπουλου ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Μπογιατζίδη και Αποστολίδη ωστόσο οι Καβαλιώτες και δόση τύχης κατάφεραν όχι απλά να διαφυλάξουν το σημαντικό προβάδισμα αλλά στο 75′ σε αντεπίθεση ο Σπανδωνίδης έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μπαλάφας με βοηθούς τους Κελεσίδη και Κέκου της ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Κουρτίδης(46′ Χατζηνικολαίδης), Χουσείνκο, Μπαλάσης, Μοσχίδης, Κασσίδης(76′ Μακρίδης), Κιοσέ(46′ Βουτσάς), Μπογιατζίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Κοτζακελίδης Δ., Κίναλη(86′ Κρυστάλλης)

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Αχ. Καρασαββίδης): Ανανιάδης Κ., Καίπης, Ευαγγέλου, Σιαματάς, Σπηλιωτόπουλος, Σιμητός(81′ Σουμουλίδης), Προβατίδης(60′ Πριονάς), Βερβερίδης, Ανανιάδης Γρ.(65′ Λαζαρίδης), Χατζηχαραλάμπους(46′ Σπανδωνίδης), Αποστολακάκης(81′ Καραπαπάζογλου)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

 

Share it