Search

Επικράτησαν της ΕΠΣ Θράκης οι Μεικτές της ΕΠΣ Έβρου (+photos)

Την δεύτερη τους νίκη σε 3 ματς πανηγύρισαν οι Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Έβρου στα εντός έδρας σημερινά (22/2) παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων.

Αρχικά στην αναμέτρηση των Κ14, ο Έβρος επικράτησε με το ευρύ 8-0. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-0 χάρη στα γκολ των Δελημπέη στο 2′ και στο 11′ και του Κυρίτση στο 19′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δελημπέης στο 46′ έκανε το 4-0 σημειώνοντας χατ τρικ. Στο 53′ και στο 58′ ο Κυρίτσης θα βρει δίχτυα κάνοντας και αυτός χατ τρικ, ενώ ο Σαραντίδης στο 62′ και ο Πεταλούδης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΕΠΣ Έβρου (Αλεξόπουλος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν, Κανίδης, Πετρίδης, Λούδος, Γκιόκας, Κυρίτσης (60′ Βαϊλεζούδης), Τσερκέζης (67′ Τσελιπιώτης), Δελημπέης (60′ Παπαδημητρίου), Βασιλειάδης (41′ Πεταλούδης), Χουσίδης (47′ Σαραντίδης).

ΕΠΣ Θράκης (Γεμενετζής): Καραμασούλης (64′ Βοσνίδης), Σαββάογλου (64′ Αργυριάδης), Τριανταφυλλίδης, Χασάν, Βουνάτσος, Μακρίδης, Παγκοζίδης (55′ Μήλιας), Τσιλιγγίρης, Αντωνίου, Χατζηθεοδώρου (41′ Γεμενετζής), Μισαηλίδης (41′ Σερήφ).

Διαιτητές: Φεράτογλου, Διαλυνάς, Ταρινίδης της ΕΠΣ Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Στα Κ16 ο Έβρος προηγήθηκε με τον Τσαμπάζη στο 38′ και ο Μανδάνης στο 40′ έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΕΠΣ Έβρου (Φλώρος): Κεσουδάκης, Χατζησταντσίδης, Ντουζόπουλος (90′ Παπαμιχαήλ), Γκίρδας, Τσαμπάζης, Τσιτλαΐδης (46′ Μεταλλίδης), Ραμαδάν, Γκιουρτζίδης, Τουμπάρης (56′ Νικολαΐδης), Μανδάνης (80′ Αραμπατζής), Μπαζούκης (65′ Ντουμανάκης).

ΕΠΣ Θράκης (Γεμενετζής): Ουζουνάκης, Νικολαΐδης, Ραντόγια, Καρά Ιμπραχήμ, Τζεϊρανίδης, Γιακούπ (65′ Μισαηλίδης), Μπίχτας (81′ Κενανίδης), Κατσαούνης, Καρά Αχμέτ, Ντίνου (46′ Ζαφειριάδης), Κωνστανταράκης (73′ Σάκαρης).

Διαιτητές: Διαλυνάς, Φεράτογλου, Ταρινίδης της ΕΠΣ Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση των Κ14:

Share it