Search

Έβρος: Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 28χρονης η ΕΛ.ΑΣ.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/02) η νεκροψία – νεκροτομή της 28χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, το πρωί της ίδιας ημέρας σε μικρή χαράδρα 30 μέτρων στον Έβρο, όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ιατροδικαστής επιμένει στο αρχικό του πόρισμα, πως δηλαδή πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο η αστυνομία φαίνεται να εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τον θάνατο της 28χρονης.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ζητήσει την άρση απορρήτου του τηλεφώνου της 28χρονης, ενώ παράλληλα πρόκειται να ληφθούν καταθέσεις ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκλήματος κατά της ζωής.

Οι αρχές αναμένεται να ζητήσουν επίσης τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΔΕΚΖΙ) από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη (22/2) στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Τυχερό.

Το χρονικό

Η 28χρονη γυναίκα, όπως αναφέρει το evros-news, είχε πάει βόλτα με την μηχανή της αφού προηγουμένως είχε δώσει ραντεβού με φιλικά της άτομα στο γήπεδο του Τυχερού, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ και το απόγευμα άρχισε η αναζήτηση της. Όλες οι έρευνες το βράδυ απέβησαν άκαρπες, αλλά μπορούσε να δηλωθεί η εξαφάνισή της, επειδή δεν είχε περάσει ο απαραίτητος χρόνος που προβλέπει ο νόμος.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας (20/2) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Λευκίμης, από τον θείο της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.

Η νεαρή βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσυκλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής, Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας.

Πηγή: news247.gr

Share it