Search

Photos: “Καθάρισε” τη νίκη σε ένα ημίχρονο κόντρα στον Άρη Αβάτου ο Απόλλωνας Παραλιμνίου!

Σε ένα ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Φελώνη, με τους Σερραίους έχοντας εντυπωσιακή ευστοχία να καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις καλές τους στιγμές και να φεύγουν νικητές με 3-0 από την Ξάνθη.

Αν και η ομάδα του Αβάτου μπήκε με μεγαλύτερη επιθετικότητα ο Απόλλωνας κατάφερε σε μια υποδειγματική εκδήλωση αντεπίθεσης και κάθετη του Ελέζι βγάζοντας τον Βασίλη Καρυοφύλλη απέναντι από τον Καρά Ισμαήλ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

Στο 13′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Γκέκα να μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ του Άρη. Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους  μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζαμπέγια για το 0-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σουτ του Τενεκέ μπλόκαρε σταθερά ο Φώτης Κουτζαβασίλης. Στο 42′ οι Σερραίοι “καθάρισαν” το ματς όταν μετά από σέντρα του Τζαμπέγια ο Καρυφύλλης με τρομερό πλασέ έκανε το 0-3, σε μια φάση που πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς το φάουλ που κέρδισαν οι Σερραίοι στο κέντρο εκτελέστηκε γρήγορα και από λάθος σημείο.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή, με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές και προχωρούσαν σε προσπάθειες δίχως αντίκρισμα. Μοναδική άξια αναφοράς στιγμή η αποβολή του Ελέζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88′.

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Μυλοπούλου με βοηθούς τους Δεδονάκη και Γεωργαντέλης της ΕΠΣ Καβάλας

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που έμεινε στους 20 βαθμούς έχει σημαντικό εκτός έδρας ματς στην Δράμα με την Δόξα. Ενώ η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη που έφτασε τους 33 βαθμούς θα υποδεχθεί στο Παραλίμνιο τον Αγροτικό Αστέρα

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου(58′ Παναγιωτίδης), Ψεμματάς(83′ Καραμανίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Αναστασιάδης(58′ Θεοδωρόπουλος), Μουξιός(70′ Ισπυρλίδης), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης(70′ Αλή Ερτορούλ), Γκαρνέτας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης(81′ Τσιάτρης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Ι., Τζελίδης(46′ Κωνσταντινίδης), Γκούμας, Καρυοφύλλης Β.(69′ Πέτρου), Γκέκας(81′ Μπόμπορας), Ελέζι, Παπαδόπουλος Γ., Τζαμπέγια Ερ.(69′ Καραμπατάκης)

Δείτε στιγμές του αγώνα μέσα απο τον φακό του SA ΕΔΩ

http://

Share it