Search

Με buzzer beater Βάσκου η μεγάλη ανατροπή νίκης του Πανθρακικού κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πανθρακικός που κέρδισε τον Βύρωνα Καβάλας με 2-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στα πλαίσια της 17ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε πιο δυνατά στο ματς όμως το σουτ του Γιαννακιτσίδη μπλόκαρε ο Αθανασίου ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βάσκου όπως και το σουτ του Γκουτσίδη στο 20′.

Στο 26′ η ομάδα της Καβάλας είχε μεγάλη στιγμή με τον Δερμιτζάκη όμως ο Κοτσάκης κράτησε το μηδέν, με τους Καβαλιώτες να στέλνουν προειδοποιητικό…μήνυμα στο 27′ με το σουτ του Παπαδόπουλου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 29′ νέο σουτ του Παπαδόπουλου ξανά στο δοκάρι αυτή τη φορά όμως ο Ναουμίδης που πήρε το ριμπάουντ έκανε το 0-1.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σουτ του Βάσκου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Σιδηρόπουλου όμως ο Χατζηβασιλείου έδειξε συνέχεια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη είχε την κατοχή αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να φτάσει κοντά στο γκολ, όλα αυτά μέχρι το 80′ όταν ο Γιαννακιτσίδης με σουτ έκανε το 1-1 “βάζοντας φωτιά” στο ματς, και μετά από μεγάλη πίεση με ωραίο τελείωμα ο Χρήστος Βάσκος στο 4′ λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή για το 2-1

Σπουδαία νίκη για τον Πανθρακικό που έφτασε τους 28 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Ξάνθη με τον Ορφέα. Παραμένει σε δύσκολη θέση ο Βύρωνας με τους 17 βαθμούς που έχει και πλέον θα παίξει τα ρέστα του στο εντός έδρας ματς με τον Θερμαϊκό που ακολουθεί.

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Ι. – Φακάνας, Χατζηβασιλείου Β. (Μακεδονίας)

Πανθρακικός (Ν.Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χακάν Βελή Μεμέτ(77′ Βαφειάδης), Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης(65′ Αντωνιάδης), Ντίνας(27′ Φουρλατάρας), Αρετάς, Μπαϊκαρά, Βάσκος

Βύρωνας Καβάλας (Μπ. Καζεπίδης ): Αθανασίου, Τσερπές, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος, Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης, Χαλίλ Ιμπράμ, Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος Θ.

Share it