Search

Photos: Πρώτη νίκη για την Αλεξανδρούπολη στη φετινή Γ’ Εθνική!

Το πολυπόθητο πρώτο τρίποντο για την Αλεξανδρούπολη μπορεί να άργησε αλλά ήρθε στο φινάλε του α’ γύρου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα του Έβρου για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου και πήρε μία βαθμολογική αλλά το κυριότερο ψυχολογική ανάσα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη. 

Οι Θρακιώτες μπήκαν από την αρχή καλά στο ματς και μόλις στο 6′ κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Γκαϊδατζή να εκμεταλλεύεται την αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων και να σκοράρει για το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′, θα έρθει και δεύτερο γκολ το οποίο θα «κλειδώσει» ουσιαστικά το τρίποντο. Η Αλεξανδρούπολη θα κερδίσει πέναλτι, ο Κώστας Πατσιώρας θα το εκτελέσει κάνοντας το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα θα βάλει ο Παπάζογλου όταν μετά από λάθος της άμυνας του Μέγα, θα γίνει κάτοχος της μπάλας και την στείλει στα δίχτυα για το 3-0 στο 69′.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Καβάλας που παρέμεινε στην τελευταία θέση, ήταν να μειώσει με τον Κέλο στο 76′.

Έτσι η Αλεξανδρούπολη έφτασε τους 6 βαθμούς και την Κυριακή υποδέχεται τον Πανθρακικό.

Διαιτητής: Δρακίδης (Ξάνθης) – Βοηθοί: Χολάνης (Σερρών), Τζιερτζίδης (Δράμας)

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Παπαγεωργίου, Παπάζογλου, Τσιεγγελίδης, Σωτηράκης, Ευθυμιάδης, Καρακασίδης, Πατσιώρας Α., Κυριζάκης, Πατσιώρας Κ., Γκαϊδατζής.

Έπαιξαν και οι: Μουρατίδης, Τοπάλι, Ράλλης, Τσιτσεκίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Παπαδόπουλος Γ., Πέλκας, Ανδρεανίδης, Κόμνος, Αφεντουλίδης, Dushaj, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Αλεξόπουλος, Μτσεντλισβίλι, Γεωργιάδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it