Search

Photos: Ήττα με ανατροπή από Μηχανιώνα με αρκετά παράπονα για τον Άρη Αβάτου!

Σε ένα ματς που στην μεγαλύτερου διάρκεια κυριάρχησε η ένταση και η γκρίνια από αμφότερους τους πάγκους ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας κατάφερε να φύγει με μεγάλο τρίποντο κερδίζοντας με  ανατροπή τον Άρη Αβάτου στην Φελώνη με 1-2, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του 1ου ομίλου.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που μπήκε αρκετά δυνατά και στο 9′ κέρδισε πέναλτι όταν σε προσπάθεια του Γκαρνέτα ο Κωστίκος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ευθύμης Τσάπαρης που δεν αστόχησε για το 1-0.

Η ομάδα του Αβάτου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ακι στο 18′ απείλησε με ωραία προσπάθεια του Γκαρνέτα όμως το σουτ του κόντραρε στον Καλλίδη και ο Κυριακίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 24′ όταν ο Κανέλλης έκανε το σουτ όμως ο Καρά Ισμαήλ Τσατάι μπλόκαρε σταθερά.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Τα “αίματα άναψαν” στο 28′ όταν σε μια ανύποπτη στιγμή για ένα απλό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πολύ έντονα που είχε ως αποτέλεσμα μικρή σύρραξη μεταξύ παικτών αλλά και των πάγκων των δύο ομάδων, και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η “φωτιά έσβησε” με 4 κίτρινες(2 σε κάθε ομάδα) σε ποδοσφαιριστές και από μια στον πάγκο κάθε ομάδας.

Η ένταση συνεχιζόταν με αρκετή γκρίνια και στο 44′ είχαμε νέα φάση που έφερε… έκρηξη κυρίως στους γηπεδούχους μια και μετά από κάθετη του Αναγνωστόπουλου ο Παναγιωτίδης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Ποσειδώνα με τον Κυριακίδη να βγαίνει εκτός εστίας τον παίκτη του Αβάτου να τον περνά και να πέφτει στο έδαφος όμως ο Κομοτηναίος ρέφερι έκρινε πως δεν υπήρχε επαφή των δύο και δεν έδωσε κάτι. Φάση που έφερε έντονη αντίδραση των γηπεδούχων καθώς διαμαρτυρήθηκαν πως ο Κυριακίδης τον βρήκε και έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ που θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του πολύπειρου πρώην κίπερ του ΑΟΞ, μια και ο Παναγιωτίδης ήταν σε προφανή θέση για γκολ με τον παίκτη του Αβάτου να δηλώνει κατηγορηματικά πως έπεσε από το μαρκάρισμα του Κυριακίδη.

Και ενώ θα περίμενε κανείς με την λήξη του ημιχρόνου να ηρεμίσει η κατάσταση τα νεύρα συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν ξανά στο 63′ όταν ο Χασάνογλου στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρήκε τον Γκέσιο που έπεσε εντός περιοχής κερδίζοντας το πέναλτι, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1

Το ματς συνέχισε να είναι κακό χωρίς φάσεις στις δύο εστίες και στο 79′ σε μια ανύποπτη στιγμή η “χρυσή αλλαγή ” του Άγγελου Ζαζόπουλος, ο Βασίλης Αλτιντζής βρήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με πολύ ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Αυτό το γκολ αφύπνισε τους ξανθιώτες που βγήκαν μαζικά μπροστά και στο 84′ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μαρκάρισμα εντός περιοχής του Καλαμπάκα στον Κοντογιαννίδη, σε μια φάση που φάνηκε πως υπήρχε επαφή των δύο όμως τόσο ο ρέφερι όσο και ο Α’ βοηθός έκριναν πως ο μεσοεπιθετικός του Άρη “έπεσε εύκολα”

Ο Άρης Αβάτου συνέχισε να παίζει την αντίπαλο του στο μισό γήπεδο και αφού απείλησε με το άστοχο σουτ του Αλή Ερτορούλ στο 86′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα με την ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ευθύμη Τσάπαρη να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Κυριακίδη.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα με τον Ποσειδώνα να φεύγει με ένα μεγάλο τρίποντο και τον Άρη Αβάτου να μένει με την απογοήτευση της ήττας και τα παράπονα που εξέφρασε.

Φινάλε πρώτου γύρου με τον Άρη Αβάτου να κλείνει το πρώτο μισό της σεζόν από την 8η θέση έχοντας 19 βαθμούς, και την Κυριακή(12/2) θα υποδεχθεί την Καβάλα στην πρεμιέρα του Β’ γύρου. Από την άλλη η ομάδα της Μηχανιώνας τελείωσε τον πρώτο γύρο από την τρίτη θέση με 29 βαθμούς και την Κυριακή τον περιμένει νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα στην Δράμα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Ιάκωβο Διονίδη

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης Δ.(60′ Αλή Ερτορούλ), Μουξιός(53′ Κοντογιαννίδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Γκαρνέτας(74′ Αναστασιάδης)

ΠΟΔΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Αγγ. Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Δεληζάνος, Τραχανάς, Καλλίδης(46′ Παστράς), Κωστίκος(60′ Τσιάκαλος), Τεμερτζόγλου(60′ Πάγκος), Γκέσιος(84′ Τόσκος), Καλαμπάκας, Προύντσης, Κανέλλης, Πάγιος(46′ Αλτιντζής)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it