Search

Ευχάριστα τα νέα από το Γ.Ν.Ξ. για τον Χρήστο Μαρκοσιάν! Το ευχαριστώ του Απόλλωνα Ξάνθης

Τέλος καλό όλα καλά στην περιπέτεια που αντιμετώπισε και “πάγωσε” όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ξάνθης, ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός του Απόλλωνα, Χρήστος Μαρκοσιάν καθώς μετά τις καθαρές εξετάσεις σήμερα (6/2) θα πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο Χρήστος Μαρκοσιάν που στην διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα με την Ελπίδα στην Γενισέα και αφού νωρίτερα είχε μια άσχημη πτώση με το πρόσωπο φάνηκε να ζαλίζεται και περίπου στο 70′ “πάγωσε” όσους βρίσκονταν στο γήπεδο βλέποντας τον σε ανύποπτη στιγμή να πέφτει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του.

Εκεί όπως μας τόνισαν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα καίρια και καθοριστικά ήταν τα τα αντανακλαστικά που έδειξαν ο Πρόεδρος της Ελπίδας, Θεόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης και ο αρχηγός των γηπεδούχων, Μιχάλης Μελισσόπουλος που μαζί με την γιατρό του αγώνα έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν τον Χρήστο ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Άλλωστε και από πλευράς του Προέδρου του Απόλλωνα, και πατέρα του Χρήστου, Βλαδίμηρου Μαρκοσιάν μας αναφέρθηκε πως “προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Θόδωρο και τον Μιχάλη για τη ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τραυματισμού”

Ευτυχώς το ασθενοφόρο ήρθε όσο πιο γρήγορα ήταν εφικτό και άμεσα ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ευτυχώς βγήκαν καθαρές, ωστόσο όπως ήταν λογικό αποφασίστηκε ο Χρήστος να μείνει προληπτικά στο Νοσοκομείο και την Κυριακή και σήμερα (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου) να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο εμφανώς συγκινημένος Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν μιλώντας στο SA θέλησε να προχωρήσει στην παρακάτω δήλωση:

“Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Θόδωρο και τον Μιχάλη για τη ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τραυματισμού. Άλλα και  τη γιατρό του αγώνα και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για την ψυχραιμία που έδειξαν παρά το σοκ της στιγμής. Δεν μπορώ να παραλείψω τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης για όσα έκαναν για τον Χρήστο. Τέλος πραγματικά με συγκίνησαν Ο Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, και ο γραμματέας της Ένωσης μας Μπάμπης Κυρλίδης, αλλά και σύσσωμη την ΕΠΣ Ξάνθης, τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλους του ποδοσφαίρου που με τις ευχές και την αγάπη τους μας συμπαραστάθηκαν και στήριξαν σε αυτό που τραβήξαμε και είμαι σίγουρος πως και αυτοί χάρηκαν όπως και εμείς που όλα τελείωσαν καλά. Σας ευχαριστώ όλους”

Από την πλευρά της και η ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε σε ανακοίνωση για το συμβάν αναφέροντας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εκφράζει τη συμπαράσταση του στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαρκοσιάν και του εύχεται υγεία και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πρόεδρο της Ελπίς Γενισέας κο Θόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη, τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μελισσόπουλο και την κα Κατερίνα Κοτινούδη για τη ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τραυματισμού.”

Share it