Search

Επιστροφή στις νίκες με ολική ανατροπή κόντρα στον Μαΐστρο για Εθνικό! (+photos)

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Μαΐστρου για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου επικράτησε 3-1 παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουζιάνη που πέρασε στο ματς ως αλλαγή και πέτυχε 2 γκολ, αλλά και τον Τρανόπουλο με ένα γκολ και μία ασίστ. Η Μαΐστρος του Βασίλη Τζουκμάνη από την άλλη, προηγήθηκε με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καλυβά και διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους, με το οποίο και ισοφάρισαν σε 1-1.

Ο Εθνικός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σε πολλές περιπτώσεις, αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Γκιγκούδη που πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις. Στο 17′ πρώτη απειλή για την εστία της Μαΐστρου, με τον τερματοφύλακα της να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σαραντάκη. Στο 19′ πλασέ του Τρανόπουλου σε κόρνερ ο Γκιγκούδης. Στο 21′ μακρινό σουτ του Παπαϊωάννου μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο 29′ ο Θώδης θα πάρει την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά θα φύγει λίγο άουτ. Στο 31′ πλασέ του Τρανόπουλου, πάνω στη γραμμή ο Κωνσταντινίδης απομακρύνει την μπάλα. Στο 37′ ο διαιτητής Βασιλόπουλος θα υποδείξει πέναλτι για τον Εθνικό για ανατροπή του Τερζή από τον Κωνταντινίδη. Μετά από συνεννόηση όμως με τον βοηθό του θα πάρει πίσω την απόφαση του και θα υποδείξει οφσάιντ. Στο 40′ νέα καλή στιγμή για τον Εθνικό με τον Καλιμάνη στο τετ α τετ, απέκρουσε εκ νέου ο Γκιγκούδης. Στο 43′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Καλυβάς με μία πανέμορφη εκτέλεση φάουλ θα βάλει μπροστά στο σκορ την Μαΐστρο. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης, θα χάσει σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 0-2, με το πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ σε τετ α τετ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με φάση για την Μαΐστρο αφού στο 59′ ο Μαρινέλης θα μπλοκάρει την κεφαλιά του Λύρα. Στο 61′ ο διαιτητής θα υποδείξει πέναλτι για τον Εθνικό για ανατροπή στον Λημνιό. Υπόδειξη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς των φιλοξενούμενων. Ο Τρανόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό. Στο 75′ ο Μπουζιάνης θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο και θα αλλάξει το ματς. Τρία λεπτά μετά, έπειτα από κλέψιμο και πάσα του Τρανόπουλου, θα σκοράρει από κοντά για το 2-1. Στο 86′ θα πετύχει και δεύτερο τέρμα, περνώντας την μπάλα με μία έξυπνη λόμπα πάνω από τον Γκιγκούδη και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Στο 88′ λίγο έλειψε να σημειώσει και χατ τρικ, αλλά ο Γκιγκούδης του είπε «όχι» στο πλασέ του. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με άσχημο τρόπο για τον Εθνικό αφού ο Τρανόπουλος θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου και θα λείψει από την επόμενη αναμέτρηση με το Διδυμότειχο.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος – Βοηθοί: Σιτζίμης, Γεωργακούδης.

Συνθέσεις: 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Μαρινέλης, Τερζής, Ψυλλίδης, Ευαγγελίδης, Θώδης, Σαραντάκης, Καλιμάνης (75′ Μπουζιάνης), Μάρτσης (46′ Αμπραχαμιάν), Λημνιός, Τρανόπουλος, Παπαϊωάννου.

ΑΟ Μαΐστρου (Βασίλης Τζουκμάνης): Γκιγκούδης, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης (66′ Χατζηκυριάκος), Τσακαλίδης, Φωτεινού, Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης, Πέτρογλου, Καλυβάς, Λύρας.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it