Search

Στο 90′ χάθηκε η νίκη για την Αλεξανδρούπολη στο Αγίασμα

Ούτε σήμερα ήρθε η πρώτη νίκη της Αλεξανδρούπολης στη φετινή Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Έβρου να μένει για 14η αγωνιστική χωρίς τρίποντο.

Οι Θρακιώτες παρ’ όλο που προηγήθηκαν δύο φορές στην εκτός έδρας μάχη με το Νέστο Χρυσούπολης, τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγιάσματος Καβάλας, οι παίκτες του Πασχάλη Ζαπαρτίδη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη σε τέρμα του Γκαϊδατζή στο 48′.

Ο Νέστος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκατσολάρι στο 62′, αλλά η Αλεξανδρούπολη βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Κυριζάκη να σημειώνει το πρώτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας, κάνοντας το 1-2 στο 72′. Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν νικητές από το ματς, αλλά στο 90′ ο Νέστος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σέου και ισοφάρισε σε 2-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλεξανδρούπολη υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς στο 60′ τραυματίστηκε ο Παπαγεωργίου, με τον Παπάζογλου να περνάει στο ματς και 5 λεπτά μετά ο Τσιεγγελίδης, με τον Τοπάλι να τον αντικαθιστά.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική, η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και ο Νέστος φιλοξενείται από τον Βύρωνα Καβάλας.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) – Βοηθοί: Ζαχαριά (Σερρών), Παπαδόπουλος (Σερρών).

Συνθέσεις: 

Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Κεχαγιάς): Νομικός, Golubic, Πανταζής, Αδαμίδης, Τουρσίδης, Ράνος, Lumu, Γκατσολάρι, Shea, Μενίκου, Μυφτάρι.

Αλεξανδρούπολη FC (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου (60′ λ.τρ. Παπάζογλου), Τσιεγγελίδης (65′ λ.τρ. Τοπάλι), Πατσιώρας Α., Ευθυμιάδης (85′ Ντέμπροβα), Κυριζάκης, Πατσιώρας Κ., Γκαϊδατζής.

Share it