Search

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άθλος Ορεστιάδας στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Τη θέση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών εξασφάλισε ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος στον νοκ άουτ αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του θεσμού επιβλήθηκε της Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στην οκτάδα του θεσμού και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην οκτάδα, έχοντας ως όνειρο τη παρθενική της πρόκριση σε φάιναλ-4.

Η Α.Ε.Κ. που κυνηγάει την άνοδο στη Volley League πάλεψε το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο σετ που προηγήθηκε με 15-13, με τον Άθλο να τρέχει σε εκείνο το σημείο σερί 0-7 για το 15-20. Το πρώτο σετ τελείωσε με 19-25.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχό τους από το ξεκίνημα, φτάνοντας στο τελικό 0-3 με 14-25 και 18-25 μετά από 69 λεπτά αγώνα.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 14-25, 18-25)

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καβαρινός.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Ριζόπουλος, Αλγκούλ, Ντε Πρα, Γκένοφ, Μαγκαλάες, Κασαμπαλής / Βελούδης (λ), Ιωαννίδης.

Share it