Search

Με παλικαρίσια ισοπαλία επιστρέφει από την Θέρμη ο Πανθρακικός!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε με τον Θερμαϊκό στην Θέρμη ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα της Κομοτηνής που μετά από αυτό το αποτέλεσμα είναι στην 6η θέση με 20 βαθμούς, προηγήθηκε με τον Γκουτσίδη στο 59′, αλλά ο Δεινόπαπας δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στο 8′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν μετά από κόρνερ, ο Αθανασιάδης σούταρε με τη μία σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσάκη. Στο 27′ ο Βάσκος θα απειλήσει απλό πλευράς Πανθρακικού, αλλά ο Σαββίδης θα μπλοκάρει άνετα.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τον Θερμαϊκό να ζητάει πέναλτι στο 47′ σε πτώση του Δεινόπαπα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζετε». Στο 52′ ο Κουρέλας θα απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ απλό πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα των Θρακιωτών να αποκρούει και την άμυνα να απομακρύνει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βάσκος θα φτάσει μία ανάσα από το γκολ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει το πλασέ του από δύσκολη πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Ότι δεν κατάφερε ο Βάσκος στο 56′, το πέτυχε ο Γκουτσίδης στο 59′, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Η χαρά του Πανθρακικού δεν κράτησε για πολύ αφού στο 61′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος κεφαλιά προς τα πίσω, ο Δεινόπαπας με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 66′ λίγο έλειψε ο Θερμαϊκός να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Κοτσάκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Αθανασιάδη, ενώ το ίδιο έκανε και στην σέντρα σουτ του Λάλκοβιτς στην αμέσως επόμενη φάση.

Οι “πράσινοι” έσπασαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών μακριά από την Κομοτηνή και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ο Θερμαϊκός την επόμενη αγωνιστική παίζει ξανά εντός υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μερτζεμέκη, όλοι τους της ΕΠΣ Πιερίας

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Κ. Καζανάς): Σαββίδης, Τσιάτσιος, Κουρέλας, Μουτζούρης, Μπέσας(57′ Παπαδόπουλος), Σαλιάρης, Λάλκοβιτς, Αναστασιάδης, Δεινόπαπας, Αθανασιάδης, Παπαστεριανός

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αντωνιάδης, Αρετάς, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης(65′ Σμάλης), Φουρλατάρας(58′ Γκουτσίδης), Μπαϊκαρά, Βάσκος.

Share it