Search

ΕΠΣ Έβρου: Ένσταση από την Δόξα Τυχερού – Διεκδικεί στα χαρτιά τον αγώνα με την Μάκρη

Ένσταση προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββατοκύριακου με την Μάκρη κατέθεσε ο ΑΟ Δόξα Τυχερού.

Σύμφωνα με την ομάδα της Δόξας, ο Δημήτρης Λαμπάκος της Μάκρης και αριθμό φανέλας 9 κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου εισήλθε στο αγώνα με την φανέλα νούμερο 18, το οποίο νούμερο με βάση το αρχικό εγγραφέν φύλλο αγώνα είχε δηλωθεί στον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Μαυρανούδη. Έτσι, η ομάδα του Τυχερού ζητάει ο αγώνας να κατοχυρωθεί υπέρ της με 3-0.

Η ένσταση:

Ενίσταμαι διότι στον αγώνα με την ομάδα της Μάκρης 21/01/2023 ο ποδοσφαιριστής Λαμπάκος Δημήτριος με αρ. Δελτίου 1180545 και αριθμό φανέλας Νο 9 κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου εισήλθε στο αγώνα με την φανέλα νούμερο 18, το οποίο νούμερο με βάση το αρχικό εγγραφέν φύλλο αγώνα είχε δηλωθεί στο ποδοσφαιριστή Μαυρανούδη Πασχάλη με αρ. Δελτίου 1484715.

Με βάση αυτά :

1. Γιατί δεν ενημερώθηκε η ομάδας μας για την αλλαγή αυτή.
2. Κανείς από την ομάδας δεν διαπίστωσε ότι παίχτης της αντίπαλης ομάδας αγωνιζόταν με σχισμένη φανέλα , εκτός βεβαία αν ο ποδοσφαιριστής Λαμπακος ήθελε να βάλει μια καθαρή και χωρίς λάσπες φανέλα καθώς λόγου της βροχής ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε σημεία λασπώδης , όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν από το κεφάλι μέχρι τα πόδια με λάσπες θα ήθελαν να βάλουν μια καθαρή και στεγνή φανέλα . Μια τέτοια αλλαγή θα την ήθελαν φυσικά όλοι οι παίχτες για να μπουν στο νέο ημίχρονο και να αγωνιστούν με καλύτερες προϋποθέσεις, την προϋπόθεση όμως αυτή καταχρηστικά την είχε μόνο ο ποδοσφαιριστής Λαμπάκος και κάνεις άλλος. Θα μπορούσε ο Λαμπακος να εχει μια δεύτερη φανέλα με τον νούμερο 9 για να κάνει την αλλαγή που ήθελε. Αυτό θεωρούμε ότι εμπίπτει την κατηγορία του αθέμιτου ανταγωνισμού και διαχωρισμού των παιχτών σε δυο κατηγορίες.
3. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που ο αρχηγός μας Δεμιρακος Αθανάσιος κατάλαβε την αλλαγή της φανέλας ενημέρωσε τον βοηθό Διαιτητή ότι το Νο 9 της αντίπαλης ομάδας παίζει με το Νο 18 , τότε μπροστά στον αρχηγό μας Δεμιρακο Αθανάσιο και μέσο του συστήματος ενδοεπικοινωνίας που έφεραν ο Διαιτητής και οι βοηθοί του, ενημέρωσε ο βοηθός τον Διαιτητή για την αλλαγή της φανέλας . Οποτε δυο πράγματα συνέβησαν : ή δεν ενημέρωσε ο αρχηγός της Μακρης τον διαιτητή ( όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ) και είναι αυτό το οποίο υποστηρίζουμε και εμείς καθώς τα μέλη της διοίκησής μας ήταν κατά την διακοπή του ημιχρόνου έξω από το γραφείο των διαιτητών και δεν είδαν τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας να μπαίνει στο γραφείο των διαιτητών ή ο Διαιτητής δεν ενημέρωσε του βοηθούς του κάτι το οποίο το θεωρούμε αδύνατον καθώς οι βοηθοί δεν βγήκαν απο το γραφείο κατά την διάρκεια της διακοπής μεταξύ των δυο ημιχρόνων.
4. Κατά την άποψή μας ο διαιτητής κάλυψε την ομάδα της Μάκρης γι αυτό και στο φύλλο αγώνα διόρθωσε το νούμερο 18 που αρχικά είχε γραφεί στο φύλλο αγώνα και το λέμε αυτό διότι φαίνεται καθαρά ότι το 18 έγινε 19 στο φύλλο αγώνα χωρίς μονογραφή δίπλα του Διαιτητή.
5. Θεωρούμε οτι η φανέλα με το νούμερο 19 δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και θέλοντας ο Λαμπακος να βάλει μια καθαρή και στεγνή φανέλα ώστε να είναι σε καλύτερο επίπεδο έναντι των δικών μας ποδοσφαιριστών πήρε τη φανέλα Ν 18 από τον ποδοσφαιριστή του πάγκου Μαυρανουδη ( ο οποίος και προφανώς είχε αποφασιστεί ότι δεν θα έμπαινε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) άρα δεν χρειαζόταν την φανέλα οπότε αποτελεί σαφής παράβαση των κανονισμών του παιχνιδιού.
6. Γιατί στο φύλλο αγώνα στον πίνακα των αλλαγών δεν αναφέρεται το όνομα του Λαμπακου ο οποίος βγήκε με αλλαγή στο 88 λεπτό και απλά γράφεται μόνο στη στήλη αριθμός της φανέλα 18(9), συμπέρασμα είναι ότι τελικά η διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή έχει πολλά ερωτηματικά τα οποία καλείστε να αξιολογήσετε για την αξιοπιστία του θεσμού.

Με βάση τα παραπάνω αιτούμαστε την αποδοχή της ένστασης και την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ομάδας μας.

ΤΥΧΕΡΟ, 24/1/2023
Ο/Η υποβάλλων/ουσα ένσταση,

 

Share it