Search

Τους κορυφαίους αθλητές για το 2022 βράβευσε στην Αλεξ/πολη η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ (+video)

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης την Κυριακή 22Ιανουαρίου, έκοψε την πίτα της στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα βράβευσε περισσότερους από 100 αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία της και που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε διοργανώσεις του εξωτερικού μέσα το 2022.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας, το μέλος Κώστας Γκατσιούδης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Βασίλης Ιορδανίδης, οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος & Νατάσα Γκαρά, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης ανακοίνωσε και μία ευχάριστη είδηση, καθώς εκδόθηκε η προκήρυξη του νέου δρομικού αγώνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία και παραδόθηκε στον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Παράλληλα ο κ. Βουρδόλης, μίλησε για την αντικατάσταση του ταρτάν και του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Φώτης Κοσμάς, για τα οποία εδώ και έναν χρόνο όπως είπε έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη μελέτη στη ΓΓΑ.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση:

Share it