Search

Έγινε επαγγελματίας στον Αλμωπό Αριδαίας ο Κώστας Καρυπίδης που έκανε και ντεμπούτο στην SL2!

“Γεμάτη” σημαντικές ειδήσεις ήταν η προηγούμενη για τον 19χρονου Κωνσταντίνο Καρυπίδη που όχι μόνο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αλμωπό Αριδαίας αλλά έκανε και το ντεμπούτο του στην Super League 2 στο ματς με τη Νίκη Βόλου(2-2)

Ο Καρυπίδης που ανδρώθηκε στην Ακαδημία του ΑΟΞ οπού αγωνίστηκε με γεμάτες παρουσίες σε Κ17 και Κ19 του συλλόγου από το περασμένο καλοκαίρι και μετά τα όσα αρνητικά έγιναν στον ΑΟΞ αναγκάστηκε να αποχωρήσει και επέστρεψε στην Αριδαία αρχικά για την ομάδα Νέων του συλλόγου ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στα φιλικά της Ανδρικής ομάδας οπού έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι δεν άργησε η ώρα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και να κάνει το ντεμπούτο του.

Η ανακοίνωση του Αλμωπού αναφέρει:

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ένα ακόμη παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κωνσταντίνος, είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως μέσος. 

Κωνσταντίνε, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Share it