Search

Νέος προπονητής φυσικής κατάστασης του Άθλου Ορεστιάδας ο Γιώργος Λαχτάρας

Ο μέχρι πέρυσι αθλητής του Άθλου Ορεστιάδας Γιώργος Λαχτάρας, αναλαμβάνει πόστο προπονητή φυσικής κατάστασης στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

Το Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Γεώργιο Λαχτάρα, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα προπονητή φυσικής κατάστασης.

Γεννημένος την 1/9/1995 στην Αλεξανδρούπολη ο Ορεστιάδιτης Γιώργος Λαχτάρας, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν ως ακραίος-λίμπερο στην ομάδα μας, προσφέροντας παράλληλα προπονητικές υπηρεσίες στις αναπτυξιακές ηλικίες του συλλόγου, είναι πτυχιούχος γυμναστής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα στο βόλεϊ. Στο πλαίσιο των σπουδών του, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων ενώ τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του personal training.
Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του Άθλου Ορεστιάδας, στην προσπάθεια της διοίκησης να “θωρακίσει” την ομάδα σε κάθε θέση, παρέχοντας πάντα υψηλές υπηρεσίες και συνθήκες, εφάμιλλες με αυτές των κορυφαίων συλλόγων της Volley League.

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των επίσημων καθηκόντων του ο 27χρονος γυμναστής, που πέρυσι βρέθηκε υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Χουσίδη, στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία του με τον σύλλογο, που του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει να προσφέρει στον ΆΘλο Ορεστιάδας: “Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Τσολακίδη, αλλά και τον προπονητή Θοδωρή Χουσίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου, ώστε να αναλάβω καθήκοντα γυμναστή φυσικής κατάστασης. Από την πλευρά μου στόχος μου είναι η ομάδα, με την αποδοτικότητα στη δουλειά μου να παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και να συμβάλλω από την πλευρά μου στην επιτυχημένη πορεία της”.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Γιώργο στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας, του ευχόμαστε να είναι γερός, καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο του.

Η προϋπηρεσία του Γιώργου Λαχτάρα

2018-2022 Αθλητής Άθλου Ορεστιάδας – Προπονητής σε αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου
2017-18 Προπονητής σε αναπτυξιακές ηλικίες του ΑΟΟ
2017 Αποφοίτηση από ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα πετοσφαίριση.
2016-17 Αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής Α2.
2015-16 Αθλητής του ΑΟΟ Α1.
2014-15 Αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής Α2.
2013-14 Αθλητής της ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης Α2.
2012-13 Αθλητής του ΑΟΟ Α2.
2011-12 Αθλητής του ΑΟΟ Α2.
2010-11 Αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης 1η θέση. πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, 1η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
2009-10 Αθλητής του ΑΟΟ 4η θέση Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Share it