Search

Έκοψαν την πίτα τους οι Κύκλωπες, στον Ηλία Γκάρα το φλουρί!

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα, η ανδρική ομάδα χάντμπολ Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης  καλωσόρισε και επίσημα το 2023 με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Διοίκηση, προπονητικό team και αθλητές συγκεντρώθηκαν λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (20/1) και σε μια όμορφη και λιτή τελετή αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης που ήταν ο επίσημος καλεσμένος της ομάδας έχοντας στο πλευρό του τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού Θόδωρο Βουρδόλη, τον έμπειρο προπονητή της ομάδας Ανδρών Ηλία Παπαχρήστου και από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου τον ταμία Γιώργο Τσιρτσίδη, τον Γενικό αρχηγό του τμήματος Ηλία Στεφανίδη, και τον Team Manager Δήμο Μαμούγκα.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα, το 2023. Επιπλέον, πρόσθεσε το πόσο χαρούμενο τον κάνει να βλέπει αυτό το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, όπου όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη «οικογένεια».

Από την πλευράς της διοίκησης ο ταμίας Γιώργος Τσιρτσίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη για το ενδιαφέρον και την στήριξη του Δήμου στο άθλημα του Χάντμπολ και γενικότερα του Αθλητισμού στην πόλη.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο έμπειρος αθλητής Ηλίας Γκάρας που κέρδισε το φλουρί!

Share it