Search

Με πολλά παράπονα για την διαιτησία η εντός έδρας ισοπαλία του Πανθρακικού με Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη του 2023 έχασαν οι “πράσινοι” που έμειναν στο 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, εκφράζοντας ωστόσο πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο ματς είχε δοκάρι στο 16′ σε σουτ του Χρήστου Βάσκου και επέμβαση του Κουτζαβασίλη στην μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους. Ένα 45λεπτο που οι “πράσινοι” έχασαν με τραυματισμό τον Βασίλη Αντωνιάδη μετά από σύγκρουση με τον διαιτητή(!)

Καλύτερη η εικόνα στην επανάληψη με τον Πανθρακικό να μπαίνει δυνατά και στο 60′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από ασίστ του Βάσκου ο Θανάσης Ντίνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Απόλλωνα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 77′ είχε καλή στιγμή με τον Καρυοφύλλη να πιάνει το σουτ και τον Κοτσάκη να κρατά το μηδέν.

Και ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει κάτι στο 86′ μετά από σύγκρουση του Γκέκα με τον Μπαϊκαρά ο ρέφερι μετά από υπόδειξη του βοηθού του καταλόγισε πέναλτι για τους Σερραίους προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε και ευστόχησε για το 1-1 ο πρώην φορ του Άρη Αβάτου και τοπ σκόρερ της Γ’ Εθνικής, Κοσμάς Γκέκας.

Μετά το γκολ ο Πανθρακικός βγήκε μπροστά με στόχο το γκολ της νίκης, είχε μεγάλη φάση σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά που απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σπρώξιμο στον Κωσταρέλη αλλά και για ένα φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή στον Ντενίζ Μπαϊκάρα, φάση μάλιστα που δέχτηκε σκληρό χτύπημα ο έμπειρος μεσοαμυντικςό και οι “πράσινοι” κοινοποιήσαν στα σόσιαλ της ομάδας.

http://

Εκεί οπού εξέφρασαν την οργή τους για την διαιτησία αναφέροντας για το ματς και την διαιτησία του αγώνα πως “ντράπηκε ακόμα και η ντροπή”

http://

Με αυτή την ισοπαλία ο Πανθρακικός έφτασε τους 16 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) και έχει μπροστά του δύο συνεχόμενα κομβικά παιχνίδια, αρχικά το εξ αναβολής ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου την Τετάρτη((25/1, 15:00) και εν συνεχεία έχει μπροστά του δύσκολη έξοδο στην Θέρμη κόντρα στον Θερμαϊκό την Κυριακή(29/1, 15:00 LIVE SA)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σιουμπάρας από την Δράμα με βοηθούς τους Γεωργαντέλη(Καβάλας) και Παυλίδη(Δράμας).

Πανθρακικός (Ν.Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αντωνιάδης(45′ λ.τρ. Καλογρανάς), Αρετάς, Λειβαδιώτης, Σαπνάρας, Γιαννακιτσίδης, Χακάν, Φουρλατάρας(59′ Μπαϊκαρά), Γκουτσίδης(75′ Στοίνοβιτς), Ντίνας(75′ Κωσταρέλης), Βάσκος

Απόλλων Παραλιμνίου (Ν.Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης(68′ Πέτρου), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης(68′ Τσιάτρης) , Τζελίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Καραμπατάκης(55′ Τζαμπέγια)

Share it