Search

Με ένα βαθμό και οργή για Χάψα επιστρέφει από την Καβάλα και το ματς με Βύρωνα ο Άρης Αβάτου!

Έχοντας πάρα πολλά παράπονα απο τον Σερραίο διαιτητή, Χάψα, που εκφράστηκαν με έντονο ύφος στο φινάλε του αγώνα ο Άρης Αβάτου αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Βύρωνα Καβάλας με τους ξανθιώτες να εκφράζουν πολλά παράπονα τόσο για τον καταλογισμό του πέναλτι που έφερε την ισοφάριση αλλά και τις πολλές κάρτες που έδειξε σε παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Ο Άρης Αβάτου μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς έχοντας τα ηνία της συνάντησης και προσπαθώντας με καλά δομημένες επιθέσεις να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Αθανασίου, κάτι που κατάφερε στο 40′ μετά από ασίστ του Παναγιωτίδη και ωραίο τελείωμα του Κλέαρχου Κοντογιαννίδη.

Η ομάδα του Βύρωνα προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε και στο φινάλε του πρώτου μέρους είχε διπλή ευκαιρία με τον Δερμιτζάκη με το σουτ του να βρίσκει και το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι Καβαλιώτες μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 60′ σημειώθηκε η φάση που έφερε τον εκνευρισμό των ξανθιωτών καθώς καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου απο τον Λεωντσάκο όπως καταλόγισε ο Χάψας, αλλά όπως διαμαρτυρήθηκαν οι ιθύνοντες του Αβάτου υπήρξε κόντρα μεταξύ παικτών του Βύρωνα. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που κέρδισε το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης η ένταση εντός και αγωνιστικού χώρου ήταν έντονη, με τα πυρά κυρίως προς τον διαιτητή του αγώνα, με τους Καβαλιώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή με το σουτ του Λουκοβίτη να σταματά στο δοκάρι του Καρά Ισμαήλ. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι ιθύνοντες του Αβάτου διαμαρτυρήθηκαν σε πολύ έντονο ύφος στην διαιτητική τριάδα.

Με αυτή την ισοπαλία ο Άρης Αβάτου έφτασε τους 16 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κυριακάτικο(29/1, 15:00 LIVE SA) ντέρμπι με τον Ορφέα στην Φελώνη. Η ομάδα του Βύρωνα έφτασε τους 14 βαθμούς και την Κυριακή δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στην Δράμα με την Δόξα.

Την αναμέτρηση όπως προαναφέραμε διεύθυνε ο Χάψας από την ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Παπαδόπουλο Χρ. και Χολάνη επίσης της ΕΠΣ Σερρών

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ(Μπ. Καζεπίδης): Αθανασίου, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος Γρ., Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης Αντ., Μπουλγκουρίδης(58′ Λουκοβίτης), Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος(83′ Δεληγιαννίδης), Κουρτόγλου(46′ Ηλιάδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(69′ Θεοδωρόπουλος), Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος(88′ Παπαδέλης), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(69′ Κοτόπουλος)

Photos Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it