Search

Τον 2ο της βαθμό πήρε η Αλεξανδρούπολη που «φωνάζει» για πέναλτι στον Κυριζάκη

Στο 0-0 με την Δόξα Δράμας έμεινε η Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Έτσι η θρακιώτικη ομάδα πήρε τον 2ο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η εβρίτικη ομάδα στην οποία σήμερα έκανε το ντεμπούτο του ο Κυριζάκης ξεκινώντας βασικός στην κορυφή της επίθεσης, θα μπορούσε να είχε φύγει και νικήτρια από το παιχνίδι, αν ο διαιτητής Δρακίδης έβλεπε την ανατροπή στον νεοαποκτηθέντα επιθετικό στο 49′. Αν μάλιστα σε αυτή τη φάση δινόταν το πέναλτι, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο αμυντικός της Δόξας που έκανε το μαρκάρισμα καθώς ήταν τελευταίος παίκτης.

Η αναμέτρηση σε έναν αγωνιστικό χώρο που σε μερικά του σημεία μόνο λόγω συγκέντρωσης νερών από την βροχή δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε στραβά για την Αλεξανδρούπολη αφού μόλις στο 10′ ο Γκαϊδατζής αποχώρησε λόγω τραβήγματος στην γάμπα και στην θέση του πέρασε ο Μουρατίδης. Το κενό που έμεινε στα στόπερ πήγε να το καλύψει ο Τσιεγγελίδης. Στο 15′ ο Κασκαντάμης θα κρατήσει το μηδέν σε διπλή ευκαιρία της Δόξας με Χατζηδημητρίου και Σαμπανίδη. Στο 27′ ένα μακρινό σουτ του Παπάζογλου θα φύγει λίγο άουτ, στην πρώτη καλή στιγμή των Εβριτών στο παιχνίδι. Στο 32′ ο Ρούτσης απείλησε από πλευράς Δόξας, με τον γκολκίπερ της Αλεξανδρούπολης να μπλοκάρει.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′, ο Κυριζάκης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν θα υποδείξει την παράβαση. Στο 75′ σουτ από πλευράς Δόξας εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Κασκαντάμης. Στο 89′ ο Καρακασίδης θα σημαδέψει το δοκάρι του Μπεζυρτζή, στην τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Γκαϊδατζής (10′ λ.τρ. Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης (55′ Μαλτέζος), Ευθυμιάδης (78′ Πατσιώρας Α.), Κυριζάκης (78′ Καρακασίδης), Πατσιώρας Κ., Παπάζογλου (55′ Ράλλης).

Δόξα Δράμας (Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης Α. (60′ Ιωσηφίδης), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (82′ Κυριακίδης Δ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (60′ Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός (60′ Παπαϊωάννου), Κοντός (60′ Ιορδανίδης Χ.), Περσίδης.

Share it