Search

Ασταμάτητος ο Εθνικός, κέρδισε την Φλώρινα και ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο!

Σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Ήφαιστο Φλώρινας πέτυχε ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη για την 11η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Α2.

Οι Εβρίτες επικράτησαν 3-0 σετ και σημείωσαν την 11η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας στο φινάλε του α’ γύρου.

Με στόχο την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Εθνικός μπήκε στο πρώτο σετ ψύχραιμος και αποφασιστικός, καταφέρνοντας να διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια του, απόσταση ασφαλείας. Έχοντας τον Ανδρεάδη και τον Καβαρατζή σε εξαιρετική μέρα που πήραν καθοριστικούς πόντους, τους Μπουφίδη και Δημητριάδη να πυροβολούν επιθετικά και τον Κωνσταντινίδη να είναι σχεδόν αλάνθαστος στην υποδοχή, η νίκη στο πρώτο σετ ήρθε με 25-22.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την ομάδα της Φλώρινας να πιέζει και να προηγείται με 5-6. Με δυνατό χαρτί τους το μπλοκ και κάποια λάθη του Εθνικού, ο Ήφαιστος πήγε το σετ πόντο-πόντο (10-10), ωστόσο οι Καψαλιάρης – Καβαρατζής (με έναν άσσο στο ματς), ανέλαβαν δράση, με τον πρώτο να μοιράζει ψύχραιμα το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του και τον δεύτερο να παίρνει πόντους – ανάσα για τον Εθνικό, στο 22-19. Ο άσσος του Ανδρέαδη και τα καθοριστικά μπλοκ του Κυριακίδη – που στο δεύτερο παιχνίδι του με τον Εθνικό ήταν και πάλι αλάνθαστος, έχοντας και έναν άσσο – έφεραν τη νίκη του σετ με 25-22.

Χωρίς καμία διάθεση για να χάσουν το ρυθμό τους, οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου μπήκαν στο τρίτο σετ πολύ καλά διαβασμένοι, αφήνοντας στην άκρη τα αβίαστα λάθη του προηγούμενου σετ. Κυριακίδης, Καβαρατζής και Ανδρέαδης (είχε και άσσο) ύψωσαν τοίχος με τα μπλοκ τους, ο Δημητριάδης συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο, ενώ ο Μπουφίδης (είχε και μονό μπλοκ) αποτέλεσε εγγύηση στην άμυνα. Το 25-18, βρήκε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Εθνικού, να πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους, το 11/11.

Εθνικός Αλεξ/πολης (Ανδραβίζος): Δημητριάδης, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Καβαρατζής, Καψαλιάρης , Κυριακίδης, λ- Κωνσταντινίδης (Σουσουρίδης).

Τα σετ:

1ο: 6-4, 14-12, 20-18, 25-22
2ο: 6-6, 11-11, 18-16, 25-22
3ο: 6-3, 12-8, 18-13, 25-18

Το τμήμα volley του Εθνικού, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ομάδας, που σήμερα έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο.

Share it