Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: Με βραβεύσεις και…ειδήσεις έκοψε την βασιλόπιτα του ο Παύλος Μελάς Κουτσού!

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Παύλου Μελά Κουτσού, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων αλλά και αρκετές βραβεύσεις.

Τους καλεσμένους και όλους τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Κωνσταντινίδης και ακολούθησαν οι βραβεύσεις της βραδιάς. Αρχικά τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Χρήστο Γκιαουράκη, με τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές στον Παύλο Μελά όπως έγινε γνωστό στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα κατέβει με το νυν Δήμαρχο στο τοπικό του Κουτσού.

Ακολούθησε η βράβευση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αγγελίδη, που παρέλαβε την πλακέτα απο την Δημοτικό Σύμβουλο Αβδήρων Αναστασία Γκιαουράκη.

Εν συνεχεία τιμήθηκε ακόμα ένας παλαίμαχος της ομάδας, με τον Τάκη Καραμανάβη να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο από τον Αντιδήμαρχο Αβδήρων, Σάκη Σταυρακάρα.

Ακολούθησε η βράβευση του βετεράνου ΑΟΞ και Κουτσού και τον άνθρωπο που ως προπονητής οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του τελευταίου της τροπαίου(Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης), Σάκη Καρασερίδη που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του από τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη, Κώστα Κετίπη.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε και ο Ιωάννης Μπαμπούρης για την προσφορά του στον σύλλογο, παραλαμβάνοντας την πλακέτα του από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αβδήρων Αθανάσιο Τσόγκα.

Για το φινάλε διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα επεφύλαξαν μια ξεχωριστή έκπληξη στον Χρήστο Γκιαουράκη που τιμήθηκε για την συνεχή πολυεπίπεδη προσφορά του στον σύλλογο, με τον εμφανώς συγκινημένο Γενικό Αρχηγό να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα του από τον Γενικό Γραμματέα και υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιάννη Δαλακούρα.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Κοψαλίδης που κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε ως δώρο ένα ρολόι. Ενώ στην μεγάλη πίτα το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Δημάρχου Αβδήρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it