Search

Με ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας ο Άθλος Ορεστιάδας

Την ΑΕΚ στην Αθήνα θα αντιμετωπίσει στη 1 Φεβρουάριου σε νόκ άουτ αγώνα ο Άθλος Ορεστιάδας στην 1η αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

O αντίπαλος της ομάδας του Έβρου, που αγωνίζεται στην Pre League στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με 1-3 (22-25, 31-29, 22-25, 22-25) στη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης της διοργάνωσης τον Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗ.

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση ο τεχνικός του Άθλου, Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε για τον πρώτο αντίπαλο στη διοργάνωση: «Μπαίνουμε στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας, έναν ακόμη μεγάλο θεσμό της Volleyleague, όπου ασφαλώς μας ενδιαφέρει η διάκριση. Κληρωθήκαμε με την ΑΕΚ, μία φιλόδοξη και ιστορική ομάδα, με έμπειρους παίκτες που φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις της Preleague. Παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ, όπου όπως ξέρουμε όλοι οι οπαδοί της γεμίζουν το γήπεδο, δίνοντας στον αντίπαλό μας μία μεγάλη δυναμική, ωστόσο εμείς θα πάμε να αγωνιστούμε στην Αθήνα με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Αναλυτικά τα ζευγάρια για την α’ αγωνιστική της Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΑΕΚ-Άθλος Ορεστιάδας
Πήγασος Πολίχνης-Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
ΑΟΠ Κηφισιάς-ΟΦΗ
Άρης Θεσσαλονίκης-Αριστοτέλης Σκύδρας

Share it