Search

Video: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη νίκη του Άθλου επί της Σκύδρας

Επέστρεψε στις νίκες ο Άθλος Ορεστιάδας σημειώνοντας την πρώτη του για το 2023. Η ομάδα του Έβρου επικράτησε 3-0 σετ του ανταγωνιστή για την παραμονή στη Volley League Αριστοτέλη Σκύδρας, τον οποίο και άφησε 8 βαθμούς πίσω.

Δείτε τι δήλωσαν παίκτες και προπονητές μετά το τέλος του ματς (λόγω προβλημάτων στον ήχο των βίντεο της ΕΣΑΠ, παρακάτω σας μεταφέρουμε και γραπτά τις δηλώσεις τους αναλυτικά):

Ο Θοδωρής Χουσίδης που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας δήλωσε: «Μετά την αλλαγή προπονητή κοιτάξαμε να δουλέψουμε σε κάποια σημεία στην τακτική μας και στην τακτική του αντιπάλου μας. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως δουλέψαμε πιο πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, για να “πάρουμε τα πάνω μας”, αφού προερχόμασταν από κάποιες ήττες. Θέλαμε τη νίκη, τα παιχνίδια αυτά όπως έχω πει είναι “εξάποντα” με ομάδες που κυνηγάς τον ίδιο στόχο. Η νίκη ήρθε, το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, εύκολο το κάναμε εμείς με την αγωνιστικότητά μας και τη μαχητικότητά μας. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες να βγάλει στο γήπεδο και πιστεύω, πως θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Σε ερώτηση για την επιστροφή του στο πλευρό της ομάδας σε μία δύσκολη περίοδο ο κ. Χουσίδης δήλωσε για άλλη μια φορά εμφατικά «πιστός στρατιώτης! Εφόσον διευθετήθηκαν κάποια επαγγελματικά θέματα, δε θα μπορούσα να είμαι έξω από την ομάδα. Έχω πει και στον πρόεδρο κ. Τσολακίδη, πως όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ, για να δώσω ό,τι μπορώ για να είναι η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που αξίζει όλη η πόλη».

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος που ήταν από τους κορυφαίους του Άθλου Ορεστιάδας δήλωσε: «Σημαντική νίκη, νίκη ψυχολογίας, νίκη που μας δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Η Σκύδρα είναι μία ομάδα που έχει ως στόχο τη σωτηρία, θεωρώ ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ήρθε εύκολα αυτή η νίκη για μας. Το θέλαμε πάρα πολύ, είχαμε και μια αλλαγή προπονητή, που πάντα βοηθάει μια ομάδα στην ψυχολογία, αλλά η ομάδα μου έδειξε πάθος, ενέργεια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Ορεστιάδας που είναι πάντα δίπλα μας και μας δείχνει τη στηριξή του. Εμείς παίρνουμε εδώ μέσα ενέργεια από τον κόσμο και είναι σημαντικό ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο και χαιρόμαστε όταν κάνουμε τέτοιες νίκες».

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης είπε: «Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του παιχνιδιού. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε άπειρες. Θέλαμε να πάρουμε νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακολουθεί το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Ο κεντρικός του Αριστοτέλη Σκύδρας, Παναγιώτης Τσέλιος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άθλο. Επαιξε πολύ καλά. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε πολλά σερβίς. Στην επίθεση δεν τελειώσαμε μπάλες. Προσπαθήσαμε λίγο στο μπλοκ – άμυνα ειδικά στο 2ο σετ που μαζέψαμε λίγο το σκορ. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Και μαθηματικά θα πάμε στα πλέι άουτ. Πάμε στον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ να το παλέψουμε και να δώσουμε το 100% ώστε να πάρουμε τη νίκη».

 

Share it