Search

Πανάξιο διπλό για τον Άρη Αβάτου με ανατροπή στον Εύοσμο!

Μια σπουδαία νίκη, από αυτές που στο τέλος ενδέχεται να του χαρίσουν την παραμονή στην κατηγορία, κατέκτησε ο Άρης Αβάτου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 1-2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κάνοντας την ολική ανατροπή σε διάστημα 20 λεπτών και ανέβηκαν στους 12 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους 7.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Με εξαίρεση ένα διάστημα ενός τετάρτου, από το 45′ ως το 60′, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είχαν την υπεροχή και ήλεγχαν το παιχνίδι. Μάλιστα στο πρώτο μέρος παρ’όλο που κυριάρχησαν και δεν απειλήθηκαν σε κανονική ροή, οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του ματς, με ένα στημένο, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, πήραν το προβάδισμα.

Οι Ξανθιώτες αν και μπήκαν νωθρά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφεραν στην συνέχεια να ισορροπήσουν και στο 73′ βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν από το πρώτο μέρος, φτάνοντας στην ισοφάριση. Στο τελευταίο διάστημα του ματς αποδώθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, με τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 90+1′, να γράφει με γκολάρα το τελικό 1-2 στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ο Κοτόπουλος ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 10′, με το σουτ που επιχείρησε να περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 20′ ο Αναστασιάδης είδε την μπάλα να του στρώνεται ιδανικά από τις κόντρες, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε στόχο. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από γύρισμα του τελευταίου, ο Παναγιωτίδης είδε την δική του τελική προσπάθεια να έχει την ίδια κατάληξη. Στο 45′ κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λεσάι με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα με 1-0 στους Σταχυοφόρους.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Τσατάι να αποσοβεί τα σουτ των Τσολάκη και Ζουλούμη στο 50′ και το 52′ αντίστοιχα, ενώ ο τελευταίος απείλησε δύο ακόμα φορές στο 58′ και το 59′, χωρίς να καταφέρνει να βρει δίχτυα.

Ο Άρης Αβάτου έφερε το ματς στα ίσα στο 73′, με τον Γκαρνέτα που έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια να κάνει το 1-1, ενώ η λύτρωση ήρθε στο 90+5′ όταν ο Αναγνωστόπουλος συνεργάστηκε με τον Κοτόπουλο και με φοβερό, άπιαστο σουτ στο αριστερό παραθυράκι, έγραψε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάνης της ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Σάκκο και Δρουδάκη από τις ΕΠΣ Κοζάνης και Γρεβενών αντίστοιχα.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που με αυτή τη νίκη έφτασε τους 12 βαθμούς (δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τετάρτης (18/1) και το εντός έδρας ματς με την Αλεξανδρούπολη. Ο Αγροτικός έμεινε στους 7 και την Τετάρτη έχει δύσκολη έξοδο στην Δράμα με Δόξα.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Share it