Search

Κοπή πίτας στον ΟΦΘΑ με βράβευση Αργύρη Τυλιγαδά που αποχωρεί από την ενεργό δράση (+pics)

Μετά από δυο χρόνια, λόγο της πανδημίας, ο ΟΦΘΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο Πατέρας Δημητρίος Κεσκίνης ευλόγησε την Βασιλόπιτα το απόγευμα της Τετάρτης 04 Ιανουαρίου 2023. Πιστός στην παράδοση του ο ΟΦΘΑ στην εκδήλωση βράβευσε για τις επιδόσεις τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κατά την κολυμβητική περίοδο 2021–2022 εντός και εκτός συνόρων, εκπροσωπώντας τόσο τον Ο.Φ.Θ.Α, όσο και την χώρα μας κολυμπώντας με την ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μεταξύ αυτών, σε εθνικό επίπεδο αναδείχθηκαν , ως καλύτερος κολυμβητής του συλλόγου για την κολυμβητική περίοδο 2021-2022, ο Ανάργυρος Τυλιγαδάς και ως καλύτερη κολυμβήτρια η Όλγα Δήμητρα Στούρα. Τιμητική πλακέτα και δωροεπιταγή 100€ δόθηκε στον Ντούμα Ευάγγελο – Εφραίμ , για το πανελλήνιο ρεκόρ που πραγματοποίησε για την κολυμβητική περίοδο 2021-22 στα 100μ. πρόσθιο Παμπαίδων Α΄ με επίδοση 1΄07΄΄80 .

Αναμνηστικά βραβεία δόθηκαν και στους αρωγούς της ομάδας μας, τους πολύτιμους χορηγούς. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Aντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς κος Θεόδωρος Βουρδόλης ο Βουλευτής του Νομού κος Αναστάσιος Δημοσχάκη και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κύριος Βασίλειος Κασαπίδης . Επίσης μέσω του αντιπροσώπου του ο Βουλευτής Έβρου κος Σταύρος Κελέτσης. Τυχερή της βραδιάς η αθλήτρια του κολυμβητικού τμήματος Αναστασία Πεχλιβανίδου , η οποία κέρδισε το φλουρί της φετινής βασιλόπιτας και μια δωροεπιταγή 50€. Της ευχόμαστε να είναι πάντοτε τυχερή στη ζωή της.

Συγκινητική η στιγμή της βραδιάς με την βράβευση του Αργύρη Τυλιγαδά από τον προπονητή και πατέρα του Γιώργο Τυλιγαδά, για την αποχώρηση του από την ενεργή αγωνιστική δράση σε ηλικία 31 ετών. Ο Αργύρης τίμησε για 21 χρόνια με την παρουσία του ως κολυμβητής τον σύλλογο και θα συνεχίζει να το κάνει πια από την θέση του προπονητή .

Ο ΟΦΘΑ εύχεται σε όλους και κυρίως στους αθλητές του υγεία , μια καλή, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά!

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ.Θ.Α ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών/τριών που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά στην καθημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που μας υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it