Search

Οι ημερομηνίες που ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στις τρεις Ενώσεις της Θράκης

Αντίστροφα μετράμε για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και όπως στα περισσότερα στην χώρα το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου θα έχουμε αρκετούς αγώνες, με το κυρίως μενού βέβαια να ξεκινά απο το διήμερο 14-15 Γενάρη του 2023.

Η Θρακιώτικη Ένωση που ξεκινά με τον πλέον άμεσο τρόπο είναι αυτή της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2023 θα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση και στις τρεις κατηγορίες του πρωταθλήματος ενώ την Τετάρτη 11 Γενάρη αναμένεται να διεξαχθούν οι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου.

Δράση Κυπέλλου θα έχει η ΕΠΣ Έβρου το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8/1)  με αναμετρήσεις για την Β’ φάση του θεσμού, ενώ τα πρώτα παιχνίδια για τις δύο κατηγορίες του πρωταθλήματος στο Νομό θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/1).

Η Ένωση που δεν θα έχει καθόλου δράση το προσεχές διήμερο είναι αυτή της ΕΠΣ Θράκης με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε Α’ και Β’ κατηγορία να είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου ενώ την Τετάρτη 18/1 θα έχουμε και την αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε πως με απόφαση της FIFA η οποία διαβιβάστηκε αρμοδίως στις ομοσπονδίες μέλη της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής όλων των διοργανώσεων(επαγγελματικά και ερασιτεχνικά), στη μνήμη του μεγάλου Πελέ που έφυγε από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου 2022 σε ηλικία 82 ετών.

Share it