Search

Εξαιρετική παρουσία και πλούσιες εμπειρίες για τρεις πιτσιρικάδες του Άρη Πετεινού που δοκιμάστηκαν στον Αστέρα Τρίπολης!

Στην Αρκαδία και την Τρίπολη ταξίδεψαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Άρη Πετεινού, Διαμαντή Ιωάννου, Αναστάσιο Μπαλή και Βασίλη Κεραμίτση, μετά από επίσημη πρόσκληση του Αστέρα Τρίπολης για να περάσουν από το μικροσκόπιο των Υπευθύνων της Ακαδημίας των Αρκάδων.

Πιο συγκεκριμένα η Ακαδημία του Άρη Πετεινού που έχει ανοίξει εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας με τους Αρκάδες και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Αστέρα, Χρήστο Νικολάου(τον βλέπετε στην φωτογραφία με τους τρεις νεαρούς του Πετεινού) και μετά την μεταγραφή των αδερφών Νικολόπουλο και το καλοκαίρι του Πασχάλη Μουχτάρη οι Αρκάδες κάλεσαν ακόμα τρία ταλαντούχα παιδιά της Ακαδημίας του Πετεινού ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Μάλιστα η διοίκηση του Άρη Πετεινού και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σάκης Δελής, θέλησαν μέσω του SA να ευχαριστήσει τους Αρκάδες που κάλυψαν όλα τα έξοδα(διαμονή και διατροφή)  των τριών παιδιών που βρέθηκαν στην Τρίπολη. Ο λόγος για τον Διαμαντή Ιωάννου που αγωνίζεται ως στόπερ, τον Βασίλη Κεραμίτση που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και τον Αναστάσιο Μπαλή που αγωνίζεται ως επιθετικός, όλοι τους γεννημένοι το 2009.

Να σημειώσουμε πως και οι τρεις άφησαν πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις  και σίγουρα με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Πετεινού είναι σίγουρο πως θα τους δοθούν αρκετές ευκαιρίες για το μεγάλο βήμα τόσο τους συγκεκριμένους τρεις αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ανάλογες προσκλήσεις από ΠΑΕ.

Share it