Search

Photos: Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Άρη Αβάτου που “πληγώθηκε” στο φινάλε από τον Θερμαϊκό!

Την πρώτη του εντός έδρας γνώρισε στο τελευταίο ματς του 2022 ο Άρης Αβάτου που ηττήθηκε με 1-0 από τον Θερμαϊκό στο γήπεδο της Φελώνης, στην πρώτη ουσιαστική στιγμή των Θεσσαλονικέων.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη και πάθος η ομάδα του Θερμαϊκού με κεφαλιά του Κυριακίδη που αποδείχτηκε “χρυσή αλλαγή” δέκα λεπτά μετά την είσοδο του κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Άρη και να αποχαιρετήσει το 2022 από τους 13 βαθμούς έναντι 9 που έμεινε ο Άρης Αβάτου(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω όμως πέρα από κάποιες…υποψίες δεν υπήρχε η μεγάλη ευκαιρία με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μηδέν

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Ίδια εικόνα πάνω κάτω και στην επανάληψη σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, σε αγωνιστικά βέβαια πάντα πλαίσια, με την πιο μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στον Άρη. Πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο Δημήτρης Αγροκώστας έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Θερμαϊκού πλάσαρε όμως ο πρώην κίπερ των Ακαδημιών του ΑΟΞ, Νεόφυτος Σαββίδης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν το ματς παίρνοντας από έναν βαθμό, στο 88′ μετά από σέντρα του Βαβλιάκη και κεφαλιά του Κυριακίδη ο Θερμαϊκός κατάφερε να σκοράρει και να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Αβάτου παίρνοντας μάλιστα δεύτερο διπλό στην Ξάνθη

Την επόμενη αγωνιστική στις 8 Ιανουαρίου ο Άρης Αβάτου θα παίξει εκ νέου εντός έδρας υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο Καμπανιακό ενώ ο Θερμαϊκός θα υποδεχθεί την Δόξα Δράμας

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Αναστασία Μυλοπούλου της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Γιάννη Γεωργαντέλη(ΕΠΣ Καβάλας) και Μάριο Γκιόση(ΕΠΣ Θράκης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής: Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(74′ Αναγνωστόπουλος), Αναστασιάδης Λ., Θεοδωρόπουλος(42′ λ.τρ. Αγροκώστας Δ.), Τσάπαρης(63′ Ψεμματάς), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(74′ Παπαχρήστου)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ(Κ. Καζανάς): Σαββίδης, Τσιάτσιος, Κουρέλας, Τσιούχας, Μπέσσας(7′ λ.τρ. Παπαδόπουλος Ν.), Σαλιάρης, Αμαραντίδης(63′ Βαβλιάκης), Αναστασιάδης(77′ Πουρναράς), Παπάζογλου Θ., Αθανασιάδης(77′ Κυριακίδης), Μπαλικτσής(46′ Δεινόπαπας)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it