Search

Ξανά στην Δράμα έσπασε το νικηφόρο σερί του Πανθρακικού! Τρίτη σερί νίκη για Αποστολίδη

Για δεύτερη φορά φέτος, η πρώτη ήταν με τον Πανδραμαϊκό την τέταρτη αγωνιστική, ο Πανθρακικός φεύγει ηττημένος από την Δράμα αυτή την φορά από την Δόξα με 3-0, μένοντας στους 15 βαθμούς δύο περισσότερους από τους Δραμινούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη που προερχόταν απο δύο συνεχόμενες σημαντικές εντός έδρας νίκες αιφνιδιάστηκε από το πιεστικό ξεκίνημα της Δόξας που είχε δοκάρι στο 16′ σε σουτ του Κόντου και τελικά στο 21′ μετά από ανατροπή του Μπλιου στην περιοχή ο Κόντος ευστόχησε από τα 11μετρα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του

Οι Κομοτηναίοι προσπάθησαν αντιδράσουν έχοντας και μια πολύ καλή στιγμή σε σουτ του Γιαννακιτσίδη όμως όχι μόνο δεν κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση αλλά και στην εκπνοή του πρώτου μέρους δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 45′ μετά από τρομερή ενέργεια του Πιτσόλη ο Θεοδοσιάδης πήρε την ασίστ και δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 57′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου διαμόρφωσαν το 3-0 που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Πανθρακικού στις προσπάθειες των Γιαννακιτσιδη και Φουρλατάρα.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Δόξας υπό τις οδηγίες του Ξανθιώτη τεχνικού, Γιάννη Αποστολίδη όμως ήταν και η τελευταία εμφάνιση με την φανέλα των Δραμινών των Παπαδόπουλου και Τζελίδη. Μετά τη νίκη στην Καβάλα επί του Βύρωνα στην 2η στροφή ο Πανθρακικός μετρά τρεις διαδοχικές ήττες μακριά από την Κομοτηνή και μάλιστα με βαριά σκορ(4-1 από Πανδραμαϊκό, 3-1 από Μηχανιώνα και 3-0 από την Δόξα).

Στο πρώτο ματς του 2023 στις 8 Ιανουαρίου η Δόξα θα παίξει στην Θέρμη με Θερμαϊκό ενώ ο Πανθρακικός θα κάνει το ρεπό του με το πρώτο του ματς να είναι για την 10η στροφή στις 14 Ιανουαρίου στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Σάββα Ασικίδη και Αχιλλέα Τόσκα όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Καράδαης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Φραγκούλης, Τζελίδης, Πιτσόλης Περσίδης (82′ Ρούτσης), Παπαϊωάννου, Κόντος (87′ Ιορδανίδης Αρ.), Παπαδόπουλος (82′ Κυριακίδης Δημ.), Πιρές (62′ Ιορδανίδης Χρ.).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν. Μπαχαρίδης): Κoτσάκης, Ντίνας (60′ Χακάν), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Κωσταρέλης (46′ Φουρλατάρας), Γιανναγκιτσίδης (74′ Παχούμης), Σμάλης, Βάσκος (74′ Γκουτσίδης), Αντωνιάδης (74′ Τσώλας), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Share it