Search

Με ήττα από τον Πανδραμαϊκό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις για το 2022 η Αλεξανδρούπολη

Εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαϊκό με 1-0 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC στην εμβόλιμη 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Γ’ Εθνική.

Η εβρίτικη ομάδα με τις πολλές απουσίες, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική απέναντι στην εξαιρετική ομάδα από την Δράμα που μπορεί ούτε αυτή να μην είχε πολλές τελικές αλλά βρήκε το γκολ και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.

Στο 32′ θα σημειωθεί η πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν μετά από κόρνερ, ο Βασίλιεβιτς με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά σε μία φάση καρμπόν με την προηγούμενη, ο στόπερ του Πανδραμαϊκού για λίγο και πάλι δεν θα βρει εστία. Στο 37′ νέα προσπάθεια από πλευράς Δραμινών, το σουτ του Τάντιτς όμως δεν θα βρει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, με τον Παυλίδη στο 57′ να βρίσκει τελικά δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Πανδραμαϊκό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κώστας Πατσιώρας δοκίμασε ένα σουτ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε.

Διαιτητής: Λάπατας – Βοηθοί: Διονήδης, Γρηγορούδης (Θράκης)

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC ( Παύλος Καρατίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης (78′ Μωραΐτης), Ράλλης, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης (84′ Σωτηράκης), Ντέμπροβα (70′ Δορουγιδένης), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.

Πανδραμαϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Τάσιος (81′ Άντριτς), Μπάμπουρας, Βασίλιεβιτς, Τάντιτς (46′ Μαχαίρας), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Κουκόλης, Παυλίδης (90′ Πινδώνης).

Share it