Search

Ντέρμπι με τα όλα του το Μάκρη – Άβαντας, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λαζαρίδης! (+photos)

Με 3-2 της Μάκρης στο γήπεδο των Μαύρων Αετών επικράτησε ο Ατρόμητος Άβαντα στο ντέρμπι της 7ης και τελευταίας για το 2022 αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Λαζαρίδης που σημείωσε χατ τρικ.  

Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολουθήσαν ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, με ανατροπές και τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Με αυτή τη νίκη ο Άβαντας έκανε το 7 στα 7, παρέμεινε αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μέσα σε διάστημα 4 λεπτών είδαμε 2 γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, με την Μάκρη να ανοίγει το σκορ στο 2′ όταν μετά από κόρνερ, ο Τσανάκας θα βρει δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 6′ θα έρθει η απάντηση από τον Άβαντα, με τον Λαζαρίδη να βλέπει εκτός εστίας τον Κασμίρη και να τον νικάει για το 1-1. Τρία λεπτά μετά η Μάκρη θα φτάσει κοντά σε δεύτερο γκολ, με το σουτ του Μάνθου να σταματάει στο δοκάρι. Στο 14′ ο Λαζαρίδης με εξαιρετικό τελείωμα θα βάλει μπροστά στο σκορ τον Άβαντα για το 1-2. Στο 16′ ο Τσανάκας θα απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Στέφου να αποκρούσει στην αριστερή του γωνιά κρατώντας το υπέρ της ομάδας του σκορ. Στο 21′ ο προπονητής του Ατρόμητου Χρόνης Νέδος θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, απόφαση όπως που ήταν υπερβολική. Στο 32′ νέο δοκάρι για την Μάκρη, με τον Μιχούδη να το σημαδεύει αυτή τη φορά. Ένα λεπτό μετά η μπάλα από την κεφαλιά του Λαμπάκου θα φύγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και να την βρίσκουν στο 55′, με τον Λαμπάκο να χρίζεται σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν το τρίτο γκολ και θα χάσουν ευκαιρίες με τον Λαζαρίδη στο 58′, με τον Κασμίρη να αποκρούει και στο 65′ με απευθείας φάουλ και τον τερματοφύλακα της Μάκρης να διώχνει και πάλι τον κίνδυνο. Στο 68′ ο Λαζαρίδης δεν θα αστοχήσει και σημειώνοντας χατ τρικ θα βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Άβαντα. Στο 90′ η Μάκρη θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει, αλλά ο Στέφου θα αποκρούσει το σουτ του Λαμπάκου.

Διαιτητής: Τάσιου – Βοηθοί: Κωτσόπουλος, Τουντζιαράκης.

Συνθέσεις:

Μάκρη (Δημήτρης Ζηνολίδης): Κασμίρης, Μτσουκατίδης, Τσιμπλιάρας (46′ Λαζίδης), Καραγιάννης, Τσανάκας, Αποστολίδης (82′ Στροφύλλας), Μιχούδης, Ρουσίδης, Λαμπάκος, Μάνθου (79′ Μαύρος), Κυριακίδης.

Ατρόμητος Άβαντα (Χρόνης Νέδος): Στέφου, Χατσατριάν, Θεοδωρίδης, Χατζηευαγγέλου, Μπρίμπος, Κομεσίδης Σ. (78′ Καρασάνης Χ.), Λαζαρίδης Κ., Άντρι (56′ Κωνσταντινίδης), Μόκαλης (78′ Παραλίμης), Μανωλίδης (66′ Καραπατσιάς), Καρασάνης Α.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it