Search

Δύο κολλητοί και πρώην συμπαίκτες στον ΑΟΞ αντίπαλοι σε αγώνα της Super League 1!

Ιδιαίτερα ξεχωριστής σημασίας ήταν το εξ’ αναβολής 1ης αγωνιστικής παιχνίδι μεταξύ της ομάδας Νέων του ΝΠΣ Βόλου με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης καθώς για πρώτη φορά τέθηκαν αντίπαλοι δύο πολύ καλά φιλαράκια.

Ο λόγος για τα δύο πρώην στελέχη της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Σαράντης Τσελεμπάκης και Ντενίζ Θωμάι, που από το 2019 όταν και ο “Τσελε” εντάχθηκε στην Ξάνθη οπού ήδη βρισκόταν ο Θωμά δημιούργησαν μια δυνατή φιλία που συνεχίζεται, με τους δύο νεαρούς να τίθενται για πρώτη φορά αντίπαλοι επ’ ευκαιρία της αναμέτρησης των ομάδων Κ20 των συλλόγων που συνεχίζουν μετά τα όσα συνέβησαν στον ΑΟΞ.

Στα του αγώνα νικητής αναδείχτηκε ο Αστέρας με 3-1 με τον Θωμάι να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή στο 75′ ενώ ο Τσελεμπάκης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Σε μια αναμέτρηση που αγωνίστηκε βασικός για τους Βολιώτες ο Τάσος Τουλουμενίδης, ακόμα ένα μέλος που προέρχεται από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης

Δύο παιδιά που αποτελούσαν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του ΑΟΞ και απέκτησαν δέσιμο με την ομάδα, υποχρεώθηκαν μετά τον “αφανισμό” της ομάδας να αναζητήσουν σε νέες πολιτείες το μέλλον τους με τον Ντενίζ να συνεχίζει στην Τρίπολη και τον Σαράντη στον Βόλο.

Share it