Search

Νέα νίκη με Ξανθιώτες πρωταγωνιστές και σκόρερ εις διπλούν για την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης!

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα με ξανθιώτες πρωταγωνιστές και σκόρερ πέτυχε η Κ17 του Αστέρα Τρίπολης που κέρδισε με 3-2 τον Ατρόμητο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Περιστεριού προηγήθηκε στο 17′ με τον Κάλα να ισοφαρίζει στο 40 για τους Αρκάδες. Στην επανάληψη και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς ο ξανθιώτης επιθετικός, Πασχάλης Μουχτάρης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν άμεσα σε 2-2.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Μουχτάρη να βρίσκει τον επίσης ξανθιώτη, και αμφότεροι πρώην των Ακαδημιών του ΑΟΞ, Γιώργο Τηλαβερίδη που με ωραίο τελείωμα έδωσε τη νίκη στον Αστέρα.

Καταπληκτική παρουσία για τρίτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα για τους ξανθιώτες που μετά από 3 αγωνιστικές έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο Αστέρας να είναι στην πρώτη θέση του Νότιου ομίλου με 7 βαθμούς μαζί με Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό. Πέρα από τους δύο σκόρερ ακόμα μια πολύ γεμάτη παρουσία είχε και ο τρίτος ξανθιώτης, Γιώργος Νικολόπουλος που αγωνίστηκε σε όλο το ματς με πολύ καλή εμφάνιση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακαδιάρης, Αγγέλου (86′ Δάγλας), Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Κακουλής, Κάλα (86′ Κωνσταντόπουλος), Κόλλιας (75′ Μουχτάρης), Ντύρμα, Αγγελάκης, Γεωργόπουλος (93′ Στραγκάς), Τηλαβερίδης

Share it