Search

Photos: Μοιρασία ανάμεσα σε Ορφέα και Αστέρα σε ένα..ατελείωτο και τρελό ματς!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ορφέας Ξάνθης και Αγροτικός Αστέρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν ισόβαθμες στους 7 πόντους(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Μετά από ένα.. παλαβό ματς, στο οποίο σε 25 λεπτά από το..80′ και έπειτα (ναι, καλά διαβάσατε) είδαμε όσα δεν είδαμε επί περίπου μιάμιση ώρα, ο Ορφέας αν και κρατούσε την νίκη στα χέρια του, είδε τον Αγροτικό Αστέρα να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του ματς.

Δύο γκολ, τρεις κόκκινες κάρτες, νεύρα, ένταση τόσο στην κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο, δυνατά μαρκαρίσματα, αρκετές διακοπές και λίγες φάσεις, συνθέτουν το γεμάτο ποικιλία φιλμ του αγώνα.

Γενικότερα οι Ξανθιώτες είχαν την υπεροχή στο ματς έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες, μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής και την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίζοντας και αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 54′ προκειμένου να καταγραφεί αξιόλογη στιγμή στο ματς, με τον Ιωαννίδη να αποφεύγει τον εξερχόμενο από την εστία του Φαρμάκη, αλλά να μην πλασάρει ιδανικά, βλέποντας τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα την ύστατη στιγμή.

Στο 62′ μετά από μια στημένη φάση και αψιμαχίες στα καρέ του Αστέρα, υπήρξε σύρραξη, με τον ρέφερι Κωστούλα να αποβάλει τον ξανθιώτη αμυντικό Μπερκάν Νιαζίφογλου από πλευράς φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη και τον Γιώργο Κατρανίτσα του Ορφέα Ξάνθης με απευθείας κόκκινη. Στο 72′ οι κιτρινόμαυροι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ, με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά το φάουλ του Τορομανίδη να περνά μόλις άουτ.

Οι σταχυοφόροι απείλησαν για πρώτη φορά στο 83′, όταν το διαγώνιο σουτ του Βασίλα μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 87′ ο Τορομανίδης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τον Φαρμάκη να αποκρούει αρχικά το σουτ στη δεξιά του γωνία, αλλά τον μέσο του Ορφέα να βγαίνει πρώτος πάνω στη μπάλα και στην επαναφορά να σκοράρει.

Στο 90+4′ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κοτανίδη με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Ιωαννίδη. Παρ’ όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς δεν παράτησαν το ματς και στο 90+11′ έπειτα από ένα γέμισμα, ο Αιχμαλωτίδης που είχε μείνει στην επίθεση, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ο Γεωργούσης τον ανέτρεψε εντός της περιοχής, σε μια άστοχη και όχι τόσο απαραίτητη έξοδο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζήση Νίκο, ο οποίος σκόραρε για το τελικό 1-1, σκοράροντας απέναντι στον..Παπαδόπουλο, ο οποίος “ντύθηκε” τερματοφύλακας για την τελευταία φάση, λόγω της αποβολής του Γεωργούση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας, με βοηθούς τον Δριβήλα από την ΕΠΣ Αχαΐας και τον Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης. Με το τέλος του αγώνα από πλευράς Ορφέα εκφράστηκαν πολλά παράπονα τόσο για τις πολλές καθυστερήσεις στο ματς όπως και για την “εισβολή” φίλων του Αγροτικού Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο έστω και για λίγα λεπτά.

Πλέον στον Ορφέα καλούνται να ξεπεράσουν το “σοκ” της ισοφάρισης στο φινάλε καθώς έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια το Σάββατο(17/12) με την Αλεξανδρούπολη στο ΑΟΞ και στο τελευταίο ματς της χρονιάς την Τετάρτη(21/12) με τον Βύρωνα στην Καβάλα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ευόσμου έχει δύσκολη έξοδο το Σάββατο στην Δράμα με Πανδραμαϊκό και την Τετάρτη θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας

Ορφέας Ξάνθης(Μπ. Χατζημεστής): Γεωργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος (77′ Τσάκαλος), Μελισσόπουλος (90+1′ Καλαϊτζόπουλος), Τορομανίδης (90+3′ Σουκρήογλου Σουκρή), Πασχαλάκης.

Αγροτικός Αστέρας (Χρήσιμος Δανδίκας): Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζήφογλου Μπερκάντ, Κωτσούλας (82′ Φρονιμόπουλος), Κάλλιας, Πέριτς (76′ Νίκος), Νίκο, Ζουλούμης, Βασίλας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it