Search

Χωρίς βαθμούς επιστρέφει η Αλεξανδρούπολη από την Καβάλα

Την πέμπτη της ήττα σε έξι παιχνίδια γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC στην Καβάλα χάνοντας 3-0 από τον Βύρωνα.

Στο Βερούλειο οι Εβρίτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι απειλώντας νωρίς με μακρινό σουτ, με τον Αθανασίου να αποκρούει κρατώντας το μηδέν. Ο Βύρωνας άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό όταν μετά από πλαγιοκόπηση, ο Πτηνόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Βύρωνα με τον Παπαδόπουλο να δίνει στον Παντελίδη και εκείνον να μην μπορεί να σκοράρει. Η Αλεξανδρούπολη θα χάσει και δεύτερη ευκαιρία όταν μετά από μπαλιά του Τσιτσεκίδη ο Καρακασίδης θα κατεβάσει ωραία, θα αποφύγει έναν αντίπαλο αλλά το πλασέ του θα φύγει ελάχιστα άουτ.

Η Αλεξανδρούπολη προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο καθώς τραυματίστηκαν στην ίδια φάση χτυπώντας κεφάλι με κεφάλι οι Άγγελος Πατσιώρας και Λευτέρης Τσιεγγελίδης. Αμφότεροι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας ενώ έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Οι Εβρίτες απείλησαν εκ νέου αφού μετά από προσπάθεια για διώξιμο η μπάλα λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η Αλεξανδρούπολη απείλησε και με τον Κώστα Πατσιώρα, με τον Αθανασίου όμως να μπλοκάρει το σουτ του.

Ο Βύρωνας θα προσπαθήσει να βρει και άλλο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπόγλου να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ. Στην επόμενη φάση νέα απόκρουση του τερματοφύλακα της Αλεξανδρούπολης ενώ στην συνέχεια η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 90′ ο Βύρωνας κέρδισε πέναλτι, ενώ στην φάση αυτή η Αλεξανδρούπολη έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο . Ο Γκατσολάρι ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0. Ο Δερμιτζάκης με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, διαμορφώθησεε το τελικό σκορ.

Στην επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται στην Ξάνθη από τον «πληγωμένο» λόγω των δύο σημαντικών απουσιών που θα έχει (Κατρανίτσα και Γεωργούση) Ορφέα.

Διαιτητής: Σιουμπάρας – Βοηθοί: Σιαμάνης, Μπόιτσιος (Δράμας)

Συνθέσεις:

Βύρων Καβάλας (Χαράλαμπος Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσερπές, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι, Παντελίδης, Πτηνόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χατζόπουλος.

Αλεξανδρούπολη FC (Τόλης Μπίτσιος): Μπόγλου, Αμπραχαμιάν, Παπάζογλου, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Πατσιώρας Α., Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.

Photo Credits: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it