Search

Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: Το τρίτο ημίχρονο στα παιχνίδια που έγιναν σε Ζυγό, Κουτσό, Μάνδρα & ΑΟΞ!

Μόλις 1 νίκη γηπεδούχου, 2 διπλά και 2 ισοπαλίες περιελάμβανε η 7η στροφή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, σε μια αγωνιστική που σημειώθηκαν 23 γκολ στα 5 ματς που έγιναν.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ Αναγέννησης Θαλασσιάς και Άρη Πετεινού, αποτέλεσμα που διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή τον Άρη(δείτε ΕΔΩ)

Έβγαζε “φωτιές”, ξανά, η Ελπίδα Γενισέας!

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιβαιβεώνοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα πραγματοποίησε η Ελπίδα Γενισέας που πέρασε σαν “σίφουνας” και από την Μάνδρα.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς θέλοντας να “κόψει τα φτερά” του βελτιωμένου στα τελευταία ματς Ερμή, και το κατάφερε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Μόλις στο 10′ ο Κώστας Ξαντινίδης που “πυροβολεί κατά ριπάς” στα τελευταία τέσσερα ματς άνοιξε το σκορ ενώ στο 17′ ο ίδιος θα εκμεταλλευτεί ιδανικά την πάσα του Βαλέριου Δημητριάδη για να κάνει το 2-0.

Στο 36′ ο Ξαντινίδης σκόραρε ξανά για το χατ-τρικ πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος για να έρθει στο 38′ ο Γιάννης Μπουνταγκίδης μετά απο πάσα του Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0

Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί για την Ελπίδα με τον Κώστα Ξαντινίδη στο 43′ να κάνει καρέ μετά από νέα ασίστ του Γκασιμπαγιαζίδη. Με τον “Γκασι” στο 55′ να σημειώνει ένα εντυπωσιακό τέρμα από δύσκολη θέση για το 7-0 υπέρ της Γενισέας. Η αντίδραση του Ερμή ήρθε στο 66′ με έναν πρώην παίκτη της Ελπίδας, τον Εμίν να σκοράρει το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων.

Τα δύο τελευταία τέρματα του αγώνα είχαν ξεχωριστή αξία για την Ελπίδα και τον Ιορδάνη Ζωσιμίδη που στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή στην Γενισέα και μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, επέστρεψε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο σκοράροντας στο 68′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 71′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 9-1

Στο τελευταίο ματς του 2022 για το πρωτάθλημα η Ελπίδα θα υποδεχτεί στην Γενισέα την Ασπίδα Πηγαδίων, ενώ ο Ερμής Μάνδρας θα παίξει στην Φελώνη με την Βιστωνίδα. Θυμίζουμε πως μετά τα ματς του πρωταθλήματος οι ομάδες θα δώσουν και αγώνες για το Κύπελλο(δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Α’ φάσης)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χρήστος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Γιώργο Κουτσογιάννη.

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Γ. Χουπτέρης): Τσούκης, Πουτακίδης(29′ Μυταφίδης), Σαχολλάρι, Καλλίδης Α.(32′ Μακρίδης), Καρακάσης Ε., Θεολογίτης, Κουμουλίδης, Καρακάσης Α., Κρέκα Σ.(29′ Τσιλιγγαρίδης), Εμίνογλου, Ροσολλάτος(80′ Κοντούλης)

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Ανθόπουλος): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης, Δημητριάδης Β., Κωνσταντινίδης(46′ Μακράκης), Μελισσόπουλος Μ., Τυριάκης(65′ Δημητριάδης Χ.), Ζυκολλάρι(65′ Ζωσιμίδης), Μπουνταγκίδης Γ., Ξαντινίδης(46′ Λεσκόφτσης), Τσέκος(46′ Κανδυλίδης), Γκασιμπαγιαζίδης

Με show Αμέτ Ερκάν η νέα νίκη του Φίλιππου Δροσερού!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμέτ Ερκάν, που πέτυχε χατ τρικ ο Φίλιππος Δροσερού πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό αγωνιστικό διπλό, και μαζί με τα άνευ που πήρε με Τόξότες και θα πάρει με Διομήδεια, κλείνει ιδανικά το 2022 για το πρωτάθλημα

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Η ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ ήταν καταιγιστική στο Κουτσό, με τον πολύπειρο φορ να ανοίγει το σκορ στο 15′ ενώ στο 27′ σκόραρε ξανά για το 0-2 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 55′ ο Ξιμιτίδης σκόραρε για το 0-3. Η ομάδα του Κοθυτσού προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Εφεντόπουλου μείωσαν σε 1-3, όμως στο 85′ ο Αμέτ Ερκάν σκόραρε ξανά για να διαμορφώσει το τελικό σκορ του αγώνα.

Τρομερό φινάλε στο 2022 για τον Φίλιππο Δροσερού που κλείνει το 2022 από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και έχοντας ξεκούραστο τρίποντο με Διομήδεια το Σάββατο αφοσιώνεται στο ματς του Κυπέλλου με τον Άτλα Σελίνου στις 17 Δεκεμβρίου(δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα). Με αρκετές αλλαγές που αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ ο Παύλος Μελάς που επίσης έχει ξεκούραστο τρίποντο το Σάββατο στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο ματς με τον Άρη στον Πετεινό στις 17 Δεκεμβρίου για την Α’ φάση του Κυπέλλου,

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σάββα Ασικίδη

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Χρ. Σαμαράς): Πανδράκης, Λέκα, Τηλαβερίδης(46′ Γούλας Χ.), Πατσίκας(85′ Γούλας Ε.), Μελισσόπουλος, Λαμπρινάκης(71′ Καραγκιουλμέζης), Γκασπαριάν(63′ Μπεκδές), Σεβαστάκης, Καράνταης Μ., Εφεντόπουλος, Θώμογλου(85′ Θεοφυλάκης)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ερσ. Καντουχάρ): Δανδανόπουλος, Τσιλιγκρός, Χασανκήλ, Καρατζάς, Ρετζέπογλου(44′ Καραγιαννιώτης), Ξιμιτίδης, Τόλιας(85′ Τοπ Τ.), Μέκερα, Αμέτ Ερκάν, Ζιπίδης, Χασάνογλου Ερσ.(62′ Αλήογλου Μπ.)

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ηρακλή Ζυγού που εντυπωσίασε και κόντρα στα Πηγάδια!

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το νεανικό σύνολο του Άγγελου Χασιώτη που αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή κατάφερε να βγάλει αντίδραση φτάνοντας στη νίκη με 4-0 επό της Ασπίδας Πηγαδίων, σημειώνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και επανήλθε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ζυγού πήρε κεφάλι στο σκορ στο 25′ με τέρμα του Γιάννη Ισκελή, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και με δύο τέρματα του Στέλιου Κωφίδη στο 47′ και το 55′ έβαλε πολύ γερές βάσεις για τη νίκη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 79′ ο Αδαμίδης, με τον Χασιώτη να έχει την ευκαιρία να δώσει την ευκαιρία να παίξουν και τρία παιδιά γεννημένα το 2008(Πένγκου, Σαϊλάκης και Δρίγγας)

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής Ζυγού αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΠΟΞ ενώ η Ασπίδα Πηγαδίων έχει νέο εκτός έδρας ματς παίζοντας στην Γενισέα με Ελπίδα. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν το τελευταίο ματς της σεζόν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με τα ματς της Α’ φάσης του Κυπέλλου(δείτε ΕΔΩ)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σεζέρ Φεράτογλου με βοηθούς τους Αχιλλέα Τόσκα και Δημήτρη Μαστρογιαννάκο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Καραλής, Τενεκές, Ιγνατιάδης, Ψαρόπουλος, Μελετιάδης(78′ Δρίγγας), Παπαδόπουλος Μ.(65′ Πένγκου), Μπογιατζόπουλος Γ., Μπογιατζόπουλος Α., Κωφίδης Στ.(78′ Κωνσταντινίδης), Βαλαβάνης(78′ Σαϊλάκης), Ισκελής(58′ Αδαμίδης)

ΑΣΠΙΔΑ ΠΗΓΑΔΙΩΝ(Φ. Καλτσίδης): Μακρίδης Ε., Καρακατσάνης, Γεωργιάδης, Φεταχίδης, Τζιρίδης, Κυράπογλου(82′ Πουρναράκης), Ελευθεράκης, Θαμνίδης(58′ Καμπουρίδης), Παπαστεφάνου, Αρβανίτιδης(58′ Κούτρας). Σεβδίλης

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ασπίδα και ΑΠΟΞ

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν Ασπίδα Ξάνθης και ΑΠΟΞ σε ένα αρκετά αμφίρροπο και ισορροπημένο ματς που έγινε στο γήπεδο ΑΟΞ.

Η ομάδα του Νίκου Χατζηπαρασκευά είχε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος και πέρα απο 1-2 πολύ καλές στιγμές κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη στο 41′.

Με την ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη να ισορροπεί στο δεύτερο μέρος να έχει τις στιγμές της και στο 78′ με ωραίο τελείωμα του top σκόρερ της Γιώργο Μαστανιάδη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα Ξάνθης έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα του πρωτοπόρου Άρη Πετεινού, ενώ ο ΑΠΟΞ θα υποδεχτεί στο Αμοιρίδειο τον Ηρακλή Ζυγού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παύλο Καραλευθέρη και Παναγιώτη Βαμβακίδη

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Χατζηπαρασκευάς): Τριαντάφυλλος, Σνιμσίκοβ(67′ Ιορδανίδης), Βαρσάμης(60′ Μαλαδένης), Δεμένικος Παπάζογλου, Παπακυριάκου, Γεωργόπουλος(84′ Καμίλης), Κιαχίδης, Τσολακίδης(67′ Ντουρμπάκου), Δεληωρίδης, Γιαρμαντζίδης

ΑΠΟΞ(Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Κουτσός(68′ Κωδωνάς), Παπαδόπουλος Κ., Θεοδωρίδης, Δουγανικιώτης, Τσετινές(46′ Βυδούρας), Βαρελάς(68′ Βακαλόπουλος), Ξενίδης(56′ Αποστολίδης Γ.), Χελιδώνης(28′ λ. τρ. Καραμπατζάκης), Μαστανιάδης, Σουκρή Ογλού

Νίκη άνευ αγώνα πήρε η Βιστωνίδα, λόγω του ζητήματος που έχει προκύψει με το Αθλητικό Μητρώο για τον Απόλλωνα Διομήδειας που αναμένεται να το ξεπεράσει εντός ημερών και να συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο η Βιστωνίδα θα υποδεχτεί στην Φελώνη τον Ερμή Μάνδρας.

http://

Share it