Search

Το phostorory και όσα έγιναν στην μοιρασιά Αναγέννησης Θαλασσιάς με Άρη Πετεινού!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ Αναγέννησης Θαλασσιάς και Άρη Πετεινού, αποτέλεσμα που διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή τον Άρη(δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα της Θαλασσιάς που προερχόταν απο σερί εντυπωσιακών νικών είχε μια πολύ σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής καθώς δεν αγωνίστηκε ο τοπ σκόρερ της Γιάννης Καζάκης που είχε σκοράρει και στα 6 ματς που έπαιξε φέτος(!).

Ενώ και η ομάδα του Πετεινού είχε σημαντικές απουσίες καθώς τόσο ο Γιάννης Χριστοφορίδης όσο και ο Γιώργος Πουτακίδης δεν μπορούσαν να αγωνιστούν ενώ με πυρετό έπαιξε ο Ανδρέας Δασκαλάκης.

Στην αναμέτρηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, η Αναγέννηση μπήκε πολύ δυνατά και αφού απείλησε με τον Κούπα κατάφερε στο 18′ να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κώστας Μιχαηλίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Αλέξη Σαρηγιαννίδη στην προσπάθεια του να τον ανακόψει τον ανέτρεψε οριακά μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι του αγώνα να υποδεικνύει άμεσα το πέναλτι κιτρινίζοντας τον αμυντικό του Άρη, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάζαρος Ορφανίδης.

Μετά το γκολ το ματς άνοιξε αρκετά με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν να βρουν το γκολ για να “καθαρίσουν” οι γηπεδούχοι και να ξαναμπούν στο ματς οι φιλοξενούμενοι ωστόσο οι καλές αμυντικές γραμμές των δύο ομάδων ανέκοψαν όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να γίνουν και έτσι οι μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν κατά βάση σε μακρινά σουτ που δεν δημιούργησαν προβλήματα σε Σαϊλάκη και Αθανασίου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άρη Πετεινού μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και το κατάφεραν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο καθώς στο 62′ ο Αιμίλιος Ρέβης με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα με δύναμη στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.

Με το ματς πλέον ισόπαλο το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης, με κορυφαία στιγμή το σουτ του Λάζαρου Ορφανίδη στο 68′ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασίου, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Την επόμενη αγωνιστική που θα είναι και η τελευταία του 2022, μια και την αμέσως επόμενη(17-18/12) θα γίνουν ματς του Κυπέλλου, η Αναγέννηση έχει δύσκολη έξοδο στη Νεάπολη με Απόλλωνα Ξάνθης ενώ ο πρωτοπόρος Άρης Πετεινού έχει νέο ντέρμπι μπροστά του υποδεχόμενος την Ασπίδα Ξάνθης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Σαϊλάκης, Σταύρου, Κοτζάκελης(4′ λ.τρ. Γκριγκοριάν), Κουτίνης, Μουζαφέρ Ογλού, Ορφανίδης, Μπουτζικούδης(69′ Ντεμίρι), Τουργαίδης Κ., Μιχαηλίδης, Λιαπάκης(69′ Κοτζακελίνης Δ.), Κούπας(88′ Καδή)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Σαμαράς, Ρέβης, Παυλίδης, Σαρηγιαννίδης, Εφέντη, Κουτσομιχάλης, Τυριάκης(85′ Παπαϊωάννου), Μετεντζίδης, Φλώρος(35′ Δασκαλάκης), Ασλανίδης(57′ Τουρατζίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it