Search

“Μάγκικος” βαθμός μέσα στο Ρέντη για την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης με Ξανθιώτες πρωταγωνιστές!

Με νέο γκολ του Γιώργου Νικολόπουλου με εύστοχο πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο Πασχάλης Μουχτάρης, έχοντας εξαιρετική παρουσία και ο Γιώργος Τηλαβερίδης με τους τρεις ξανθιώτες να πρωταγωνιστούν στην ισοπαλία της ομάδας τους μέσα στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα αξίζει να τονιστεί πως οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιούγγαρη στο 31′ για ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ιθύνοντες του Αστέρα, με τον Κακαδιάρη να νικά ωστόσο τον Δαρβίρα κρατώντας το μηδέν. Το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό έδωσε στο 68′ ο Οσάφι με την απάντηση του Αστέρα να έρχεται στο 81′ όταν ο ξανθιώτης φορ, Πασχάλης Μουχτάρης που μπήκε στο ματς στο 74′ και σε λίγα λεπτά κατάφερε να φανεί κομβικός κερδίζοντας πέναλτι, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο έτερος ξανθιώτης Γιώργος Νικολόπουλος που σκοράρει για ακόμα ένα ματς.

 

Μάλιστα και ο τρίτος ξανθιώτης είχε πολύ καλή παρουσία με τον Γιώργο Τηλαβερίδη να αναγκάζει δύο φορές τον Κουράκλη να κάνει τρομερές επεμβάσεις γλιτώνοντας τον Ολυμπιακό από ήττα. Να σημειώσουμε πως στο ματς αγωνίστηκε και τέταρτος Θρακιώτης με τον Πασχάλη Τουφάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Κουτσόπουλος (78′ Μανιός), Αλαφάκης, Πλιώνης, Δάμα, Φίλης, Λίγδας (65′ Οσάφι), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (78′ Σουλανιάκου), Πνευμονίδης, Κτενάς (55′ Τουφάκης).

Αστέρας Τρίπολης: Κακαδιάρης, Αγγέλου, Ρουμπιές, Τσιούγγαρης, Κακούλης, Κάλα (85′ Τζαμαλής), Κόλλιας (74′ Μουχτάρης), Νικολόπουλος, Αγγελάκης, Γεωργόπουλος (58′ Ντύρμα), Τηλαβερίδης.

Share it