Search

Βραβεύτηκαν οι Βασίλισσες της Θράκης στην εκδήλωση της ΟΕΒΕ “Γυναίκες της Ξάνθης”!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης –Οικία  ‘’Μ. Χατζιδάκι’’ η εκδήλωση της ΟΕΒΕ «Γυναίκες της Ξάνθης».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που ήταν διάχυτη η συγκίνηση 4 κυρίες και μια γυναίκεια συλλογικότητα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους η καθεμία από το πόστο της στην Ξάνθη μας! Ανάμεσα στις βραβεύσεις τιμήθηκε και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσες της Θράκης” για την συμβολή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι της Ξάνθης και την διαχρονική παρουσία της αυτή την γεμάτη δεκαετία σε Εθνικές κατηγορίες. Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι παίκτριες της ομάδας Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Κατερίνα Παρδή, Στέλλα Μαυρομάτη, Μαρία Κυριαζίδου και το μέλος του τεχνικού τιμ Χρήστος Σταύρου

 

Πέρα από τις Βασίλισσες βραβεύτηκαν επίσης και οι: Ανθή Γκέρμαν (εικαστικός)για την πολιτιστική της προσφορά, Εύα Τσακίρη (τέως Δήμαρχος Αβδήρων)για την πολιτική της προσφορά, Σοφία Σεβαστού(επιχειρηματίας)για την συμβολή της το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ξάνθης και την Ελένη Μεταξά(εργαζόμενη επι 20 συναπτά έτη στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης) για την κοινωνική της προσφορά!

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που στέκονται

Share it